Izgorio “Audi a4” Milenka Đurovića - Volim Podgoricu

Izgorio “Audi a4” Milenka Đurovića

Jutros u 03: 00 u Borskoj ulici u Makedonskom naselju došlo je do požara na vozilu marke “Audi A4” bez registarskih oznaka, u vlasništvu Milenka Đurovića iz Bara.

“Požar je izbio i na vozilu marke“ Renault Senic” bez registarskih oznaka, u vlasništvu S.R, a uzrok požara znaće se nakon nalaza i mišljenja vještaka protivpožarne struke-kazala je za „Vijesti“  portparol Osnovnog državnog tužilaštva Bar Irena Rajković.

Barska Služba zaštite je o požaru obaviještena oko 03:00 i na lice mjesta uputila jedno vozilo sa tri vatrogasca koji su brzo ugasili vatru,  ali, „Audi“ je pretprio veliku štetu na prednjem dijelu, a „reno“ manja oštećenja.

Ovo je zvanično treći slučaj izbijanja požara na automobilu u barskoj opštini od prvog januara 2016,  desetog februara, takođe u Makedonskom naselju zapaljen je automobil  “Smart” u vlasništvu Baranina Duška Stamatovića, a plamen je oštetio i susjedni “Fiat punto“.

Prvi slučaj se desio 26. januara oko 02:00 u Sutomoru, kada je izgorio BMW mještanina Božidara Gvozdenovića.

1 komentar

  1. Thank you for your site post. Jones and I are actually saving to get a new publication on this issue and your post has made all of us to save our own money. Your notions really clarified all our questions. In fact, more than what we had thought of prior to when we stumbled on your wonderful blog. We no longer nurture doubts as well as a troubled mind because you have actually attended to our own needs in this post. Thanks

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com