Prodavačica jogurtom pogodila razbojnika koji je uperio PIŠTOLJ u nju! - Volim Podgoricu

Prodavačica jogurtom pogodila razbojnika koji je uperio PIŠTOLJ u nju!

Da jogurt može biti i dobra zaštita od razbojnika pokazala je jedna bjelopoljska prodavačica, koja se na taj način prije dvije večeri odbranila od za sada nepoznatog pljačkaša.

Ova neobična akcija hrabre i snalažljive prodavačice, koja je na uperenu cijev pištolja maskiranog muškarca reagovala gađanjem prve stvari koja joj je bila na dohvat ruke, odigrala se u naselju Malo Polje Rakonje, a policija pokušava da identifikuje izvršioca, pišu Dnevne novine.

Sagovornik Dnevnih novina iz policije ispričao je da je razbojnik maskiran fantomkom i naoružan pištoljem upao u prodavnicu i od prodavačice tražio da mu preda novac iz kase.

“Uprkos tome što je uperio cijev pištolja ka njoj, prodavačica je prisebno reagovala i napadača gađala litarskom flašom od jogurta. Razbojnik se izmakao i plastična flaša sa jogurtom ga je okrznula i završila na aparatu za dopunu mobilnih telefona”, priča sagovornik.

Isti izvor dodao je da je napadač nakon toga sa oružjem krenuo prema prodavačici te da je ona počela postepeno da uzmiče.

“Dohvatila je nož sa pulta i usmjerila ga prema napadaču. Istovremeno je pritisnula alarm i kada se začuo zvuk, napadač se domogao vrata i pobjegao bez plijena u nepoznatom pravcu”, ispričao je sagovornik Dnevnih novina, dodajući da je taj prodajni objekat i ranije bio na meti razbojnika.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com