Safet dao Matiji Petroviću 40.000 eura i posle dva sata ga ubio?! - Volim Podgoricu

Safet dao Matiji Petroviću 40.000 eura i posle dva sata ga ubio?!

Svega dva sata prije stravičnog zločina u nedjelju u Molu Bane Jovanović, zvani Safet, doneo je 40.000 eura Matiji Petroviću, s kojim je radio poslove oko trgovine automobilima, saznaje Kurir.

Međutim, on se nešto kasnije vratio u Matijinu kuću i ubio ga hicima iz pištolja, a iste večeri ranio je još petoro ljudi.

– Njih dvojica su radili sa automobilima, moguće je da je novac razlog zločina – kaže izvor iz istrage. Policija i dalje traga za Jovanovićem, dok je Petrović juče sahranjen u Molu.

Protiv Baneta Jovanovića Safeta u poslednje tri godine vodi se sudski postupak u sudu u Senti zbog nanošenja teških povreda Ž. B. iz Vrbasa. Kako saznajemo, protiv njega je nedavno pokrenuta i istraga zbog utaje novca. Izvor blizak istrazi kaže da je Jovanović ranije osuđivan.

– U tom procesu mu se sudi jer je u grupnoj tuči pretukao Bulajića, zbog čega je ovaj postao invalid. Jovanović se devedesetih godina odselio u Nemačku, gdje je trgovao automobilima, a u Srbiju se vratio s velikom količinom novca koju je zaradio u inostranstvu – kaže naš sagovornik.

Žrtva i ubica... Petrović i Bane Jovanović

Jedan od njegovih poznanika ispričao je za Kurir da je Jovanović pozajmljivao velike sume novca na kamatu.

Advokat Slavko Petrić, koji zastupa Jovanovića zbog tuče, kaže da je šokiran postupkom svog klijenta.
– Otkako ga branim ništa nije ukazivalo da bi mogao da počini tako nešto – rekao je Petrić.

(kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com