Uhapšeno pet momaka zbog više teških krađa: Najviše na meti bili “Roda” marketi - Volim Podgoricu

Uhapšeno pet momaka zbog više teških krađa: Najviše na meti bili “Roda” marketi

Nikšićka policija uhapsila je Nikolu Radulovića (21), Ivana Radulovića (19), Andriju Aleksića (18), Dražena Božovića (19) i Andriju Đurkovića (19) zbog osnovane sumnje da su tokom februara i marta počinili više teških krađa.

Petorica osumnjičenih su u pomenutom periodu, kako saznajemo, počinila više provalnih krađa, u marketima u prigradskim naseljima. Nikola Radulović i Andrija Đurković su 12. februara  provalili u objekat “Roda”  u naselju Ćemenca, i ukrali veću količinu cigareta, kao i depozit, prenosi portal Onogošt.

Nikola Radulović, Ivan Radulović, Andrija Đurković i Andrija Aleksić su potom 17. februara, provalili takođe u market “Roda”, u Straševini, polomivši staklo na ulaznim vratima, nakon čega su ponijeli veću količinu raznih cigareta.

Tri dana kasnije Ivan Radulović i Andrija Aleksić su sa objekta “Elektrofrigo”, u Ulici Nikole Tesle, ukrali IC kameru od video nadzora.

Nikola i Ivan Radulović, su dan kasnije obili prodavnicu “Svaki dan” u Ćemencima i ukrali cigarete i veću količinu konditorskih proizvoda.

Kriminalistička obrada dalje upućuje da su Andrija Đurković i Andrija Aleksić noć kasnije provalili u market “Roda”  u Dragovoj Luci, i po istom scenariju odnijeli veću količinu cigareta.

Market “Svaki dan” u Ćemencima ponovo je, početkom marta, bio na njihovoj meti kada se Aleksiću, te Nikoli i Ivanu Raduloviću u akciji pridružio i Dražen Božović, odakle su odnijeli cigarete i konditorske proizvode.

U policiji kažu da  je pomenuta grupa lica u potpunosti priznala  izvršenje krivičnih djela  koja su im stavljena na teret, a po nalogu državnog tužioca  u Nikšiću  protiv istih je podnijeta krivična prijava.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com