URA: DPS bez imalo milosti ljude izbacuje na ulicu - Volim Podgoricu

URA: DPS bez imalo milosti ljude izbacuje na ulicu

Opštinski odbor DPS-a konačno priznaje da je za luksemburški luksuz u Nikšiću zaslužna velika i dugovjeka vladajuća partija, i njihova lokalna malenkost, smatraju u URA Nikšić.

“Veličanstveni DPS obezbijedio je evropski kvalitet života radnicima Željezare, Boksita, Metalca, Nike, nikšićkoj privredi u cjelini, a sad pošteno i domaćinski dodjeljuje poslove u gradnji bazena, i po zakonskim procedurama, koje su sami skrojili, izbacuju ljude na ulicu. Slučajno se to podudara sa izborima ili namjerno!? I bez bazena plivaju Nikšićani u blatu svakodnevice, koje postaje posebno gusto pred izbore, već pritiskaju “prvi među prvima”, mora se za njih glasati i za njihov “Luksemburg na Balkanu’’. Ostavljaju ljude bez posla, bez stana…  U svom saopštenju pokazaše visok stepen političke zrelosti, pismenosti, zavidan nivo vaspitanja koje su usvojili od samog vrha svoje superiorne partije, kao i evropske komunikativne strategije. Minorne vanparlamantarne političke grupacije ućeraše strah u kosti moćnome DPS-u, koji sa svoje visine opazi našu minornost i uplaši se za svoju vlast. Jer izbori su blizu, bliže no što oni misle”, navode iz URE.

Oni DPS-u poručuju da su “”prvi među prvima” iza rešetaka, da vaš najprvi od prvih, rušeći ovu državu, nema milosti ni prema vama, svojim dojučerašnjim saradnicima”.

“Prezrivo nam poručiše da “ozbiljna organizacija kao što je Savjet mladih DPS”, ne prima mlade i obrazovane, koji su zbog toga došli kod nas anonimnih. Samo se nadamo da mladi DPS-a nijesu “ozbiljni” koliko i njihove zrelije kolege, greota bi bilo da tolika i takva mladost stasava iza rešetaka. Pomoć ugroženom ljudskom biću i socijalna pravda za njih su “bezvrijedni politički poeni”. U Rječniku DPS-a pod odrednicom “socijalna pravda’’ stoji: Pljačkaj sve što za nebo nije svezano, rasporedi među braćom, sestrama i kumovima, a narod drži u gladi, strahu i neznanju. Krupne političke poene za njih skuplja ekipa probranih kriminalaca, svjetskih a naših. Naš “kratkoročni bljesak iz političke anonimnosti’’ vas će otjerati u opoziciju. Ono što “daje otužnu sliku ovoj priči” jeste odsustvo samilosti, ljudskosti, kao i elementarne pismenosti u saopštenju “najprve” partije. Svima je jasno šta stoji iza priče starih klevetnika, i dobro je što pokazuju strah tako otvoreno. Nije bitno kakvi smo mi, anonimusi, niti kakvi ste vi notorni DPS-ovci, bitno je šta će biti s ljudima koje ćete vi, moćni, bez imalo milosti, u ime zakona, izbaciti na ulicu. Kažete da ste im pružili ruku… Neiscrpan politički kapacitet kojim raspolažu čak je i opjevan, a suština je stala u refren: Tra-lala…”, navodi se.

“Pokazuju svoje “političke kapacitete’’ u svakoj prilici, čak i u svečanoj: sa našim lokalnim kriminalcima sam vrh Univerziteta Crne Gore dočekuje Novu godinu. Pa sretno bilo DPS-u, vazda u takvom društvu nove godine dočekivali! Odbrojavanje je počelo! Svojih 45 sekundi pažljivo rasporedite, jer onda slijedi vječnost koja će o vama reći ono što ste zaslužili”, zaključuje se.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com