PODGORICA: Nina Lačević: Nikog nijesam provocirala - Volim Podgoricu

PODGORICA: Nina Lačević: Nikog nijesam provocirala

Pod­go­ri­čan­ka Ni­ko­li­ja Ni­na La­če­vić sa­op­šti­la je ka­ko ona ni­je ini­ci­ja­tor in­ci­den­ta ko­ji se do­go­dio u sud­ni­ci Vi­šeg su­da u Pod­go­ri­ci, za vri­je­me tra­ja­nja su­đe­nja Dra­go­ju Ba­o­ši­ću. Ona tvr­di da je pri­ja­te­lji­ca op­tu­že­nog i bra­će Bi­go­vić i da nijed­nim ge­stom ni­je ni­ko­ga pro­vo­ci­ra­la i da je ru­žno da se nje­no ime spo­mi­nje u tom kon­tek­stu. La­če­vićeva na­vo­di da ka­da je su­di­ja Ve­sna Mo­štro­kol ob­ja­vi­la pa­u­zu, otac i brat po­koj­nog Ko­sa­ća su se po­gle­da­li i ta­da je do­šlo do in­ci­den­ta, što na­vo­di na sum­nju da je sve is­pla­ni­ra­no.

– I pod pret­po­stav­kom da sam ja ne­kim ge­stom is­pro­vo­ci­ra­la po­ro­di­cu po­koj­nog Ko­sa­ća, lo­gič­no bi bi­lo da ne­ko od njih kre­ne na me­ne, a ne na op­tu­že­nog Dra­go­ja Ba­o­ši­ća. Od­go­vor­no tvr­dim da sa mo­je stra­ne ni­je bi­lo pro­vo­ka­ci­ja, što se ne bi mo­glo re­ći za dru­gu stra­nu. Sma­tram da su­di­ja Ve­sna Mo­štr­o­kol ča­sno i pra­ved­no oba­vlja svoj po­sao i opo­me­ne sva­kog ko ura­di ne­što ili ne po­stu­pi po pra­vil­ni­ku to­kom su­đe­nja. U ovom slu­ča­ju, je­di­no Dra­go Ko­sać ko­ji me je i spo­me­nuo u svo­joj iz­ja­vi, na sva­kom su­đe­nju na­pra­vi in­ci­dent i bu­de opo­me­nut od stra­ne su­di­je. Da smo ja i pri­ja­te­lji ča­sno po­stu­pi­li go­vo­ri i či­nje­ni­ca da mi je upu­će­no niz po­grd­nih i uvre­dlji­vih ri­je­či, ali svi raz­mi­je­mo nji­ho­vu bol i pre­ću­ta­li smo sve te uvre­de. Za raz­li­ku od njih, ko­ji za sva­ku ge­sti­ku­la­ci­ju ili po­gled tra­že kriv­ca u dru­go­me – ka­za­la je La­če­vi­će­va.

Ka­že da se ona i pri­ja­te­lji Dra­go­ja Ba­o­ši­ća ni­je­su ogla­ša­va­li po­vo­dom sve­ga ovo­ga, ali sma­tra da je kap pre­li­la ča­šu po­sled­njom iz­ja­vom oca ubi­je­nog Ko­sa­ća.

– Na kra­ju že­lim da na­gla­sim da po­štu­jem bol po­ro­di­ce Ko­sać i da je to što im se do­go­di­lo ve­li­ki gu­bi­tak i tra­ge­di­ja za njih – na­gla­si­la je La­če­vi­će­va.

(Dan)

1 komentar

  1. Ljudi, ova metla ima hepatitis ABCedu.. Cuvajte se ovih nesretnica iz zenske bande, sve su vec tesko zarazene. Kazu i da ima SIDE medju njima. Kradu po stanovima, spijaju, diluju… Svasta rade, smecarke! One su dno drustva. Izgledaju kao jeftine pornicarke iz onih niskobudzetnih porno filmova. Fuj. I ovakva osoba bolesna, gubava da nam se pojavljuje u medijima? Moze ali samo u crnoj hronici i na potjernicama! A sto ova vreca slina, i iznutrica prica? Pa koga to interesuje? Nebitna je skroz. Birna je koliko i ona mucenica poret magistrale sto stoji i vrti torbom!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com