PODGORICA: Uhapšenima Vučiniću (45) i Vujanoviću (43) određen pritvor 30 dana - Volim Podgoricu

PODGORICA: Uhapšenima Vučiniću (45) i Vujanoviću (43) određen pritvor 30 dana

Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici odredio je pritvor do 30 dana Podgoričanima Ivanu Vučiniću (45) i Milanu Mići Vujanoviću (43) koji su uhapšeni u spektakularnoj policijskoj akciji izvedenoj u četvrtak podgoričkom naselju Rogami, zbog sumnje da su počinili kirvično djelo neovlašćeno držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Vujanoviću se pored ova dva krivična djela na teret stavlja i falsifikovanje isprave. Policijska akcija, koja je do tančina isplanirana, započeta je u popodnevnim satima nakon što je policija došla do operativnih podataka da će tog dana oko 17 časova doći do primopredaje veće količine droge, a koja će se obaviti u blizini kuće Vučinića u Rogamima.

Policija je u blizini lokacije na kojoj je trebalo da dođe do razmjene postavila zasjedu i nakon što su se osumnjičeni našli kako bi izvršili primopredaju munjevitom akcijom lišila ih slobode. Tom prilikom zaplijenjeno je 55 grama heroina, 25 kilograma smješe za koju se sumnja da je heroin, snaj peri, automati, škorpioni, razne vrste pištolja, protivpancirni i drugi meci, kao i falsifikovana dokumenta.

(Dnevne novine)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com