PODGORICA: Ovaj pas IZRANJAVAN šeta gradom, niko nije nadležan?! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Ovaj pas IZRANJAVAN šeta gradom, niko nije nadležan?!

Pas sa fotografije ovih dana šeta Podgoricom, a prema riječima Dragoja Vlahovića iz Udruženja “Prijatelji životinja Podgorica”, u veoma je lošem stanju i ima otvorene rane preko leđa i očiju.

Ne zna šta mu se dogodilo, a pretpostavka je da su ga huligani udarali ili gađali kamenjem.

Kako nam je kazao Vlahović, pokušao je da ga udomi, ali bez uspjeha, a više sreće nije imao ni kada se obratio Azilu za nezbrinute životinje. Tamo su mu, kako kaže, rekli da nemaju mjesta i da će mu se javiti ukoliko se ukaže neko mjesto.

-Nakon toga sam zvao tehničkog direktora, koji mi je ponovio isto. Rekao mi je da nisu oni nadležni za to, nego komunalna policija i da oni treba da izadju na teren i naprave zapisnik, sve to prolongirajuci za neki naredni period.  Na sve to sam mu rekao da su oni svi nadležni jedino da primaju platu koju im gradjani daju i da sjede u fotelje i igraju pasijans, a da ce NVO organizacije i dalje od svog novca da plaćaju liječenje i smještaj napuštenih životinja, revoltiran je Vlahović.

On je pozvao Glavni grad da, kako kaže, konačno kažu ko je nadležan za brigu o napuštenim životinjama u ovome gradu, a ne da “vječno prebacuju odgovornost sa jednih na druge”.

Vlahović je pozvao nadležne da riješavaju probleme, ili, ukoliko ne mogu, da svoja mjesta ustupe nekome ko može.

pas111

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com