SDP Kotor: DPS ne želi da se suoči sa krizom koja se produbljuje - Volim Podgoricu

SDP Kotor: DPS ne želi da se suoči sa krizom koja se produbljuje

SDP Kotor obratio se sa više inicijativa u cilju ostvarivanja životnih interesa građana kao preduslova za slobodne i poštene izbora u našem gradu, navodi se u saopštenju te partije povodom neodržavanja sjednice SO Kotor.

“DPS još uvijek ne želi da se suoči sa krizom koja se produbljuje i odbija da da adekvatan politički odgovor u skladu sa demokratskim potrebama građana u ovom trenutku.  U tim uslovima SDP ne želi da raspravlja o Izvještaju o radu predsjednika opštine Kotor dok se inicijativa o vlasti izbornog povjerenja ozbiljno ne razmotri. Stabilnost i fer izbori moraju biti prioritet za sve koji ne zele lov u mutnom i ne strahuju od slobodne volje gradjana”, navode iz OO SDP Kotor.

SDP još jednom podsjeća da njihov predlog, u cilju obezbjeđivanja pravno – političkih garancija za sporazum o vlasti izbornog povjerenja, podrazumijeva da dogovor političkih subjekata obuhvati i pitanje izbornih funkcija u opštini Kotor.

“SDP ovakvim stavom iskazuje punu principijelnost i pokazuje da ne želi više vlasti ili vlast po svaku cijenu pa i po cijenu kupovine poslanika i ministara, na čemu danas počiva vlast DPS na državnom nivou”, zaključuje se u saopštenju OO SDP Kotor.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com