Ključno formiranje Komisije za procjenu vrijednosti nepokretnosti - Volim Podgoricu

Ključno formiranje Komisije za procjenu vrijednosti nepokretnosti

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, sa saradnicima, razgovarao je danas sa direktorom Uprave za nekretnine Draganom Kovačevićem i njegovim saradnicima o intenziviranju saradnje između Glavnog grada i Uprave u narednom periodu.

Gradonačelnik Stijepović je ocijenio da je dosadašnja saradnja bila na zavidnom nivou i ukazao na potrebu njenog unapređenja u budućem periodu u cilju efikasnije realizacije kapitalnih projekata i ravnomjernog razvoja Glavnog grada.

On je naglasio da je ažuran rad Uprave za nekretnine u tom smislu veoma važan za dalji razvoj Podgorice i iskazao potrebu da u narednom periodu treba zajednički raditi na ukalanjanju barijera, tj. definisanju jednostavnijih procedura, naročito kada je u pitanju procjena vrijednosti zemljišta na kojem se realizuju kapitalne investicije.

Direktor Uprave za nekretnine Dragan Kovačević je konstatovao zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa Glavnim gradom i istakao da su podaci kojima raspolaže Uprava za nekretnine od velikog značaja za kvalitetan rad i funkcionisanje službi  i organa gradske administracije.

On je naglasio da će prioritetni projekti Glavnog grada od strane Uprave na čijem je čelu sa aspekta ažurnosti biti posebno tretirani u postupcima, kako ne bi bili prepreka dinamičnom razvoju grada i u tom smislu je posebno ukazano na potrebu što bržeg formiranja Komisije za procjenu vrijednosti nepokretnosti.

 

1 komentar

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new surveys are added- checkbox and already each time a comment is added I purchase four emails with the same comment. Will there be any way you may get rid of me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com