PODGORICA: Centralni registar vraćao ljude jer NEMAJU PAPIRA! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Centralni registar vraćao ljude jer NEMAJU PAPIRA!

Šalterski službenici Centralnog registra privrednog suda vraćali su par dana ljude jer, kako su objašnjavali, nisu imali papira za štampanje rješenja, potvrda o prijemu i drugih dokumenata!

Kako je za “Volim Podgoricu” kazao čitalac iz Herceg Novog, on je jutros došao u Podgoricu kako bi završio posao u Centralnom registru.

-Došao sam tamo, i rekli su mi da ne mogu ništa da urade, jer nemaju papira! Dali su mi broj telefona, i uputili me da sledeći put, prije nego što krenem za Podgoricu, nazovem i vidim jesu li dobili papir, kazao nam je Novljanin čije ime je poznato redakciji.

On je, kako dodaje, sat vremena kasnije, prije povratka za Herceg Novi, svratio ponovo da vidi može li ostaviti dokumenta, i da mu rješenje pošalju mejlom ili poštom.

-Nisam htio ponovo da dolazim u Podgoricu zbog iste stvari, pa sam se vratio da ih zamolim da mi pošalju to, ali je papir stigao, tako da sam, srećom završio, kaže naš sagovornik i dodaje da su službenici bili ljubazni i da razumije da nije njihova krivica što nijwe bilo papira.

-Ipak, neshvatljivo mi je da Centralni registar ostane bez papira – kaže naš sagovornik.

Našem portalu je nezvanično potvrđeno u CRPS da papira nije bilo, ali da je stigao jutros i da sada sve funkioniše kako treba.

(Volim Podgoricu)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com