Aleksić: Ambasada SAD-a na “sitno korumpira” crnogorsku publiku - Volim Podgoricu

Aleksić: Ambasada SAD-a na “sitno korumpira” crnogorsku publiku

Američka ambasada nastavlja da na “sitno korumpira” crnogorsku publiku, ovoga puta poklanjajući, pred kamerama TVCG i sličnih medija, par polovnih kamiona terenaca za potrebe policije, istovremeno šireći, preko lokalne agenture, priču za naivne o nekakvoj navodno mirnoj tranziciji vlasti, kazao je predsjednik Političkog savjeta Nove srpske demokratije Nova Budimir Aleksić.

Ako neko misli da nije u pitanju korupcija, ponižavanje sigurno jeste, jer kako drugačije shvatiti kad ambasada SAD na jednoj strani pritiska opozicione političare sklone korupciji da podrže premijera Đukanovića, a na drugoj njegovoj vladi poklanja dva polovna teretnjaka. Pošto znamo da zbog teških kriminalnih radnji koje su počinili čelnici crnogorskog režima oni moraju bespogovorno da učestvuju u svakoj predstavi koju osmisle zapadni centri moći, onda ne možemo očekivati od takvih političara bilo kakav dostojanstven potez vezano za ovakvu i sličnu vrstu “poklona”.

Nedavno je slično poniženje lokalnim režimlijama priredio i princ Čarls koji je, umjesto prikladnog kurtoaznog poklona karakterističnog za njegovu zemlju, ovdašnjim švercerima, koji se lažno predstavljaju kao Vlada Crne Gore, poklonio opremu za otkrivanje švercovanih cigara koju su oni bez mnogo srama, ali uz blentave i kisjele osmjehe, primili pred kamerama.

Crna Gori se nalazi u teškoj političkoj, ekonomskoj i moralnoj krizi, a namanje joj je potreban engleski i amerčki humor koji se svakodnevno demonstrira od predstavnika tih država. Tražimo da diplomata vodećih država NATO-a da prestanu da podržavaju kriminalni režim i odustanu od brutalnog miješanja u unutrašnje stvari naše zemlje.

Naša borba protiv ove vlasti je borba za vraćanje dostojanstva svakom stanovniku Crne Gore jer su članovi aktuelne Vlade opljačkali ovu zemlju i na svoje račune pohranili milijarde evra. Sa promjenom vlasti, vraćanjem otetog novca i zadovoljenjem pravde, mi ćemo imati dovoljno našeg novca da vrhunskom i novom opremom snabdijemo bolnice, škole, carinu, policiju i vojsku. Naš poziv za uzdržanošću i prestankom miješanja u naše domaće stvari je istovremeno i molba da se prestane sa uručivanjem ovakvih poklona.

(Cdm)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com