NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA APRIL: Evo koga čeka VELIKA LJUBAV, a kome CVJETA POSAO! - Volim Podgoricu

NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA APRIL: Evo koga čeka VELIKA LJUBAV, a kome CVJETA POSAO!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Želim vam Srećan rođendan i puno zdravlja, ljubavi i uspjeha u nastupajućoj solarnoj godini!
Kako je april vaš mjesec, puni ste pozitivne energije i potpuno spremni za rad i poslove. Sunce, iz vaše prve kuće, daje vam dodatnu volju i snagu. Možete očekivati dobro poslovanje i odlične finansijske rezultate, posebno tokom prve dvije dekade aprila.
Takođe, ovo je dobar period za inicijativu i hrabre poteze i zato ako razmišljate o privatluku sada je dobar trenutak da se upustite u to.
Zaposleni Ovnovi mogu da očekuju unapređenje i povećanje plate.
Oni Ovnovi koji su privremeno zaposleni, na određeno vrijeme, imaju veliku šansu da se zaposle za stalno.
Studenti, đaci i sportisti, postižu izuzetne rezultate, uspješno polažu teške ispitie i sve to uz pohvale, nagrade i dobre ocjene. Bravo!!

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Nakon kratkotrajne emotivne krize, poslednje dekade marta, bračni Ovnovi i oni koji su u dugim vezama, sada imaju prilike da harmonizuju ljubavne odnose. Uprkos preokupiranosti poslom, vi ćete imati snage da osvježite vezu, nekim neočekivanim gestom, idejom ili činom. Jednostavno, toliko ste dobro raspoloženi, da zračite i širite pozitivnu energiju u tolikoj mjeri, da vam se teško može odoljeti. Vaša snažna potreba da budete voljeni intenziviraće u vama čulnost, tako da ćete seksualno biti vrlo aktivni i privlačni partneru. Očekujte da ćete nasamo provoditi nezaboravne trenutke.
Postigli ste balans između poslovnih obaveza i ljubavi!
Ako ste slobodni:
Planeta Venera, planeta harmonije i ljubavi, 5. aprila ulazi u vaš znak i u vašu prvu kuću, čineći vas posebno privlačnim i zavodljivim. Već od tog datuma možete očekivati lijepe trenutke u društvu, gdje vam se neko nov pokušava da približi. Kako ste po prirodi nestrpljivi i ne volite odlaganja, desiće vam se nepromišljena avantura za jednu noć ili kraći period oko 10. aprila. Čuvajte se da svojom nesmotrenošću ne povrijedite nekoga, koga već duže mjerkate i ko je prikriveno vrlo zaintresovan za vas.
Sasvim mladi predstavnici znaka izboriće se da budu zapaženi u krugu prijatelja i tako će privući pažnju osobe koja im se dopada i u koju su do ušiju zaljubljeni. Prva ljubavna iskustva, imali šta dirljivije od toga!?

Zdravlje:

Vaša energija je na zavidnom nivou, tako da ćete bukvalno pucati od zdravlja i snage.
Jedino, osjetljiviji Ovnovi i oni nešto stariji, zbog naglog i snažnog priliva energije, mogu s vremena na vrijeme imati glavobolju, nemir, nesanicu ili nervozu, ali sve u svemu, ovo se može svrstati u proljećni nemir, koji je prolaznog karaktera i bez ozbiljnih posledica. Ove tegobe možete otkloniti vitaminskom terapijom u koju je obavezno uključen i magnezijum.
Nastavite sa fizičkim aktivnostima, jer one su najbolji način da kanališete nabujalu energiju.
Svi predstavnici znaka zbog prisustva Venere i Sunca u prvoj kući i njihovih združenih energija će zablistati i vidno se proljepšati. Vau!

Srećni brojevi:

6, 14, 16, 26, 28


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
U poslovnom polju, april mjesec će vam donijeti potrebnu stabilnost za koju ste se itekako zalagali u prethodnom periodu. Prate vas srećne okolnosti i poslove obavljate staloženo i bez napora. Reklo bi se da se možete opustiti i uživati na lovorikama i u rutinskom poslu.
Predhodno postavljena finansijska kontrukcija se pokazala kao vrlo dobra i zato sve teče po planu i putem uspona. Možete očekivati veće finansijske prilive na sam dan 6. aprila, jer tog datuma vaša planeta novca Merkur, se pridružila početnoj tački vašeg podznaka i svojom energijom podsti;e vaše samozadovoljstvo u vezi sa novcem. Nakon ovih dogadjaja planiraćete rekonstrukciju finansijske koncepcije i razmišljati o novim investicijama.
Sve predstavnike znaka i dalje raspored planeta podržava u radu na ličnom usavršavanju i u intelektualno duhovnom razvoju. Iskoristite povoljni period i u obrazovanje uložite energiju.
Svako obrazovanje je odlična investicija u budučnost, zar ne dragi Bikovi?

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vaša bračna ili dugogodišnja veza je još uvijek na testu i ne odiše stabilnošću. Vrlo je vjerovatno da se osjećate duboko nezadovoljni i u mnogo čemu uskraćeni. Nedostaje vam više slasti i ljubavi u životu i to sada vaš partner osjeća i ne zna sa koje strane i kako da vam priđe.
Pokušajte da sada realno sagledate situaciju i potpuno objektivno procijenite direkciju vašeg odnosa. Ne zaboravite da je potrebno da se obavi drastična promjena. Moguće je da to neće ići tako lako, niti brzo, ali uspjećete ako vam je zaista stalo do partnera, doma i porodice. Najbolje bi bilo da održite pristojnu atmosferu do 18. aprila, kada planeta Pluton mijenja kurs i time vam daje vremena za razmišljanje. Sasvim spontano vaše raspoloženje će se popraviti od 21. aprila kada Sunce uđe u vaš znak.
Ako ste slobodni:
Slobodni Bikovi, imaju mnogobrojne prilike da se zabave i ostvare stimulativne kontakte sa suprotnim polom. U vaš život mogu ušetati Vage, Škorpije, Ribe i po koji predstavnik Ovna ili Jarca.
U ovom mjesecu imaćete potrebu da intimizirate vaše ljubavne izbore i sakrijete ih od javnosti. Vjerovatno instiktivno osjećate da još niste spremni da se ozbiljnije vežete. Ipak, vrlo je moguće da će vas snažno privući baš zabranjeno voće i da ćete tako očarani ući u tajnu ljubavnu vezu. Obuzeće vas strast, obogatićete ikustvo, uživaćete, a onda će na površinu isplivati uzajamne razlike i od tada vaš ego neće moći da podnese mutnu vodu. U svemu ovome najvažnije je da ostanete diskretni i dosledni svojim principima, jer jedino tako čete izbjeći eventualne neprijatnosti i skandale.

Zdravlje:

Ukoliko ste se već ranije uključili na neki od dijetetskih programa ili redovno vježbate, vaše zdravstveno stanje je na zavidnom nivou. Pravi rezultati ovog truda će biti vidljivi naročito u poslednjoj dekadi aprila, odnosno, od onog momenta kada Sunce uđe u vaš znak.
S druge strane, vrlo je karakteristično za vaš znak, da u robusnom tijelu leži nježno i osjetljivo srce i zato zaštitite sebe od stresa i pretjeranih emotivnih reakcija, koje vam narušavaju imunitet i otvaraju put za bakterijske i virusne infakcije. Provjerite hormone. Pronađite ravnotežu!

Srećni brojevi:

1, 8, 9, 15, 30


 

blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Nakon neprijatnog predhodnog perioda i šest mjeseci kolebanja i prilagođavanja, planete su se najzad pomjerile sa zapadne strane na istočnu, okrepljujući vas svojim energijama i centrirajući vas na vašu ličnost i lične intrese. Kako vam se povratila snaga i situacija postala jasna, poslovni Blizanci će mijenjati strategiju u radu i odbaciti sve one elemente koji su bili smetnja napretku. Ove promjene posebno će se odraziti na dobre zarade i finansije u periodu od mladog Mjeseca 7. i sve do 23. aprila. Posebno uspješni će biti oni koji su uključeni u visoku tehnologiju ili koriste internet za trgovimu.
Zaposleni Blizanci će takođe imati više entuzijazma u obavljanu poslova i neće više rasipati energiju na tračeve i loše međuljudske odnose i ostale nepravilnosti, nego koncentrisano će izvlačiti lične koristi i posvetiti se svom napretku i radu.
Nezaposleni Blizanci imaju više sreće u traženju posla i šanse za zaposlenje. Prilikom traženja posla dobro proučite oglas i vrstu posla koji se traži i tek onda se aktivirajte.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Blizanci koji su u braku ili dugim vezama, treba da se smire i diskretno vrate u ognjište do kog im je stalo. Najvjerovatnije da još uvijek ne mogu da izglade stvari i zato je bolje da prihvate rutinu ne očekujući previše. Vama nedostaje više romantike, pažnje i nježnosti, ali nemojte sad o tome, da ne bi još situaciju pogoršali. Ono što vi sada možete da učinite je da više povedete računa o sebi i da promijenite vaše dosadašnje ponašanje. Učinite tu promjenu do 28. aprila, dok još uvijek vaša planeta Merkur nije krenula retrogradno. Poslije tog datuma, skoro mjesec dana, tačnije do 22 maja, moraćete duplo više energije da uložite da bi nešto poboljšali i da bi vas razumjeli na pravi način. Promjene kreću od nas, zar ne!?
Ako ste slobodni:
Bez obzira što bi vi da pokrenete romantični svijet i da se zanesete, sve do 19. aprila ostajete pod uticajem prijatelja i sve se svodi na vrlo zabavan društveni život. Nakon tog perioda malo ćete se povući i baciti na traženje partnera preko društvenih mreža. Biće vam zabavno da ćaskate sa jedim Lavom, Ovnom ili Strijelcem. Uživaćete u igri i komunikaciji. Ipak, ako ništa ne konkretizujete do 28. aprila, ostaćete u svijetu mašte još skoro mjesec dana. Pojedini Blizanci mogu obnoviti staru vezu i stare strasti.

Zdravlje:

Vaše zdravstveno stanje se poboljšalo i vama se spontano vratila snaga i energija. Iskoristite to sada i promijenite svoj dosadašnji stil života. Do 18. aprila, dok god je Pluton vaša planeta zdravlja i rada u direktnom hodu, imate priliku da dotjerate sebe i optimizirate vaše zdravlje, bez obzira koje ste generacije.
Ne zaboravite da je vama kao lijek neophodan svjež i čist vazduh i zato svoje slobodno vrijeme provodite napolju i u prirodi.
Mlađim Blizancima bi napomenula da smanje količine alkohola, dopinga i bezalkoholinih stimulativnih pića, a nešto starijim da se posvete sebi kroz fizičke aktivnosti, bez uzimanja dijetetskih sredstava, kako bi spriječili eventualne alergijske reakcije.

Srećni brojevi:

1, 6, 9, 12, 17


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Tokom aprila u prvi plan dolaze razmišljanja u vezi vaše karijere i tu ćete uložiti najveću energiju.
Mnogi privatnici će dobiti brilijantne ideje i tako će na tržište izbaciti nov i maštovit proizvod. Poduzet rizik na žalost neće brzo dati rezultate, jer situaciju otežava retrogradni hod većine važnih planeta. U tim momentima od velike koristi je finansijska podršlka koja može da stigne od roditelja, partnera, čak i od države ili odre]enih društvenih grupa. Ne brinite i finansije i poslovi će se vremenom srediti.
Mnogi predstavnici znaka, se mogu opredijeliti da uđu u privatne vode. Imate veliku podršku planeta iz polja karijere i rada, koji vam daju inicijativnu snagu, hrabrost i entuzijazam. Uđite samostalno u posao i odbacite ideju o partnerstvu.
Za mlade i nezaposlene stvaraju se prilike da se zaposle baš u onim oblastima koje ih privlače ili za koje su prirodno talentovani.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Kako se vaša planeta bračnih i partnerskih odnosa Saturn kreće retrogradno još od 25. marta, mogu vam se vratiti pojedine neprijatne i stare dobro poznate situacije. Odrijeđenu porodičnu dramu možete očekivati 7. i 8. aprila, međutim, zbog pojačanog samopouzdanja i vašeg tolerantnog stava, vrlo brzo i staloženo ćete se vratiti svojim dnevnim obavezama.
Za razliku od neprijatnosti u kući, tokom aprila obogatiće se vaš društveni život. Opustićete se sa prijateljima i provoditi prijatne i zanimljive sate. Bilo bi korisno da ne odbijete poziv prijatelja iz inostranstva i slobodno se uputite na put. Potrebna vam je promjena!
Ako ste slobodni:
Slobodni Rakovi takođe će češće nego inače vrijeme provoditi sa prijateljima i u društvu. Više ćete biti pokretni i otvoreni za nove događaje i ljude. Tako iz grupe poznanika može vas seksualno privući jedan Strijelac ili Ovan i pod uticajem proljećnih vibracija upustićete se u avanturu.
S druge strane sasvim je vjerovatno da vam se već izvjesno vrijeme dopada jedna osoba predstavnik znaka Ribe ili Bika. Poznajete se preko posla ili sličnog intresovanja i zaljubićete se do ušiju. Tada se dešava magija ljubavi sa puno poruka i nježnog udvaranja. Sve u svemu pokrenuli ste se na pravi način i osjećate se mnogo sretnije i poželjnije. Magija ljubavi!

Zdravlje:

Bilo bi fer prema sebi da bez obzira na pojačane aktivnosti i rad ne zanemarite svoje zdravlje. Prisustvo planete Saturn u vašem polju zdravlja upozorava da je važno da se disciplinujete na dnevnoj bazi.
To znači, da svi oni koji su na terapiji treba da je se strogo pridržavaju. Ostali Rakovi koji se osjećaju zdravim, neka uvedu u svoj dnevni raspored fizičku aktivnost i lakšu ishranu. Poželjno je da posjetite stomatologa.
Djecu Rakove treba što češće voditi u prirodu i blizu vode, a kako obožavaju životinje, razmislte kao roditelji o jednom kućnom ljubimcu.

Srećni brojevi:

1, 7, 15, 22, 25


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Za vas je april mjesec povoljan da dostignete vrhunske rezultate u poslu. Većina planeta se smiješta u vatrene znake i zato sa više elana i optimizma radite.
Poslovni Lavovi u ovom periodu će odbaciti većinu starih načina poslovanja i opredijeliti se za savremene tehnologije. Takođe, mnogi poslovi će se obnoviti primjenom svježih ideja, a produkti će se plasirati na tržište sa većom kreativnošću. Što se tiče finansija, bez obzira na kolebljivost tržišta ostvarićete zacrtano.
Zaposleni predstavnici znaka u timskim projektima davaće ritam radu sa puno pozitivne energije. Očekujte da ćete u okviru kolektiva biti cijenjeni i pohvaljeni. Obratite pažnju samo na završne datume, da bi se poslovi obavili u okviru datih rokova.
Studenti imaju šansu da se pokažu u najboljem svjetlu na ispitima. Odlična prilika da se diplomira ili magistrira.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Bračni Lavovi i oni koji su u dugim vezama tokom aprila mogu se osjetiti usamljeno i izolovano. Susrešćete se sa poznatom neprijatnom situacijom koja će otvoriti stare rane. Ipak, izbjegnite svađe i rasprave, jer bi to samo odvelo usijano stanje predaleko, a sam odnos se ne bi time popravio.
Vaš partner je u negativnoj fazi i vjerovatno je da sam prolazi kroz teške trenutke. Posvetite se djeci i dopustite da se krizni period završi u tišini. Ako ste u mogućnosti udaljite se ili otiđite na putovanje da bi iz daleka bolje izvršili procjenu sopstvenih emocija. Vježbajte strpljenje!
Ako ste slobodni:
Tokom aprila bićete vrlo aktivni i druželjubivi i dosta vremena ćete potrošiti u noćnom provodu i na raznim skupovima. Privlačiće vas grupe ljudi sa kojima možete da diskutujete i filozofirate. Iz jedne od grupa u kojoj se krećete, skrenuće vam pažnju na sebe jedna Vaga, Blizanc, Strijelac ili Ovan. Prvobitno ćete se družiti a zatim ćete zakazati sastanak osobi sa kojom ste najviše imali zajednički jezik. Najbolji datumi za priželjkivane romantične sastanke su 9., 10., 22. i 23. april. Vrlo romantično!

Zdravlje:

Odlično se fizički osjećate i puni ste energije. Tokom cijelog mjeseca, može se reći da vam je zdravlje vrlo dobro. U stvari, vas je pokrenulo proljeće i dobar vatreni raspored planeta.
Čak i stariji predstavnici znaka i oni sa hroničnim tegobama, biće u ovom periodu pošteđeni od neprijatnosti i bolesti. Svakako da to ne znači da treba da se potpuno opustite i zanemarite terapije i rekreaciju. Držite se svog uobičajenog režima.
Dobro bi bilo da svom izgledu posvetite veću pažnju i zato se prepustite kozmetičaru, frizeru i otiđite u šoping da obnovite garderobu.

Srećni brojevi:

6, 7, 9, 15, 25


DJEVICA 

Posao:

Drage Djevice,
Poslovne Djevice imaju prilike da završe započete projekte do 28. aprila i do momenta kada lična i poslovna planeta Merkur ne krene retrogradno. Sve vrste kredita i pozajmica vam u ovom periodu idu na ruku zbog mnoštva planeta koncentrisanih u vašem 8. polju. Možete se upustiti u investicije pogotovo u koperaciji sa stranim preduzećima i investitorima. Finansijska situacija je solidna sve do 18. aprila kada treba povesti računa o odlivu novca. Ipak, do tog datuma možete se riješiti dugova.
Zaposlene Djevice mogu osjetiti određenu nesigurnost na poslu. Ne brinite jer ukoliko se dijele otkazi vas će mimoići neprijatna sudbina, a za to je zaslužna vaša dugoročna marljivost, stručnost i preciznost. Opustite se!
U trećoj dekadi aprila, kada Sunce uđe u znak Bika studenti imaju odličnu planetarnu podršku da polažu zaostale ispite.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vaši odnosi se znatno popravljaju u aprilu. Velikim dijelom za to je zaslužan novac koji je stigao u vašu kuću. Očekujte dobar priliv novca, bilo od partnerovih sposobnosti za zaradu, bilo od neke zaostavštine, odnosno nasledstva. Dobro raspoloženje u mnogome će oporaviti vaš seksualni život.
U porodici se mogu češće događati svađe sa najstarijim članovima domaćinstva zbog nekih izrečenih neistina. Ukoliko u kući imate pubertetliju sukobi mogu biti učestaliji i sa njim. Radi se o tipično tinejdžerskom buntovništvu, gdje se vi baš najbolje ne snalazite. Budite taktičniji!
Ako ste slobodni:
Slobodne Djevice su se pokrenule još prošlog mjeseca, jedino bi bilo korisno da manje vremena provode na društvenim mrežama i telefonu i da se više kreću u realnom životu.
Opšti utisak je da se vrtite oko pogrešnih ljudi i gubite dragocjeno vrijeme, a napolju sve cvijeta i priroda buja i zove. Istina je da vas raspored planeta dugo drži u polupospanom stanju, ali vrijeme je da se trgnete. Osjetićete taj impuls i sami, zato uložite energiju i novac na promjenu imidža i kupovinu nove odjeće. Naoružani sigurnošću krenućete u traganje i najvjerovatnije promijeniti samotnjaćki način života. Istina je da ćete se još uvijek više zabaviti, nego što ćete se ozbiljnije vezati, ipak pokrenuli ste se i seksualno aktivirali. Potrebne su drastične promjene u vašem stavu prema ljubavi!

Zdravlje:

Tokom aprila bićete osjetljivijeg zdravlja i zato o tome povedite računa. Sva sreća većina tegoba koje vas mogu zadesiti su prolaznog karaktera i usko su povezane sa vašim nervima i proljećnim umorom.
Moguće su pojave alergija, stomačni problemi, kao i iznenadne virusne infekcije. Najvažnije je da se zaustavite u tom momentu, uzmete bolovanje i prestanete da radite, dok akutna faza bolesti ne prođe. Posebnu pažnju na sve zdravstvene promjene treba da obrate najstariji predstavnici znaka i hronični bolesnici.

Srećni brojevi:

8, 9, 14, 15, 26


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Vage koje su u privatnom poslu bolje posluju u aprilu, ali još se nisu stekli idealni uslovi za velike poteze. Važno je da ste koncentrišete i fokusirate na posao i da kad god je potrebno maksimalno iskoristite svoj talenat za diplomatiju. Takođe, možete se osloniti na svoju intuiciju, kada treba donijeti važnije odluke. Finansijska situacija je odlična sve do 18. aprila dok god Pluton, planeta vašeg novca ide direktnim hodom. Nakon tog perioda očekujte nepredviđene izdatke, koje odmah regulišite da ne bi imali problema sa zakonom.
Zaposlene Vage posebno u sudstvu i državnim poslovima imaće pune ruke posla. Potrebno je brzo obaviti veliku količinu posla i zato je i ovdje najvažnija koncentracija i dobar odabir i fokus na najurgentnijim stvarima.
Vage studenti imaju povoljnu situaciju da do 28. aprila polažu isplanirane ispite.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Sva vaša pažnja u ovom periodu odlazi na ljubav i partnerske odnose, jer su se tu skoncentrisale energije planeta (Sunce, Venera, Merkur i Uran), koje vam naglašavaju ovo polje. Očekujte dinamične porodične odnose, ali i vrhunac ljubavne sreće u ovoj godini. Uživajte u romantičnim trenutcima, jer ljubav se obnovila u vašem braku ili dugoj vezi. Posebno su lijepi 11. i 12. april. Ovaj energetski naboj malo jenjava poslije 17. aprila kada vaša vladajuća planeta partnerskih odnosa Mars, krene retrogradnim hodom. Sve što je lijepo kratko traje!
Ipak, cio april će vam proći u dobroj porodičnoj atmosferi, razumijevanju sa djecom i roditeljima.
Ako ste slobodni:
I slobodne predstavnike Vaga čeka lijep i uzbudljiv april. Istina, da se još uvijek nisu stekli planetarni uslovi da se čvršće vežete, ali bez obzira no to, vi ćete imati divne trenutke sa osobama koje vam se dopadnu. Privlače vas Lavovi, Strijelčevi, Vodolije i po koja neobična Riba. Vage su uvijek raspoložene za koketiranje i ljubav, udvaranja i romansu, tako da ćete na blic zapaliti svoje emocije i zadovoljiti svoje potrebe. Sjajno!
Mlađe generacije će aktivno izlaziti i intenzivno se družiti tokom cijelog aprila. Poneke simpatije pretvoriće se u avanturu. Usporićete tek poslije 17. aprila.

Zdravlje:

Još uvijek treba da brižno negujete svoje zdravlje sve do poslednje dekade u mjesecu, kada će vam se uz trud opšte zdravstveno stanje popraviti.
U posebno osjetljivoj grupi su Vage srednjih godina i kojima su se pojavili problemi sa kostima, kičmom, jetrom i bubrezima. Sigurna sam da ste već sve potrebne mjere preduzeli, ali da vam ponovim da treba da redovno posjećujete fizioterapeuta i masera i vi kod kuće nastavite sa redovnim vježbanjem. Ne zaboravite da je važno da se više krećete i zdravije hranite.
Na meti su i mlađe generacije koji mogu lako zaraditi po koju atipičnu infekciju naročito urinarnog trakta. Vrijeme je da ojačate svoj imunitet.

Srećni brojevi:

2, 7, 15, 16, 27


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Drage Škorpije,
U aprilu poslovne Škorpije očekuje dinamičan period na polju posla koji iziskuje mnogo energije. Sve je to zato što vam je ovo polje naglašeno količinom prisutnih planeta i čija vas kombinacija energija navodi na maksimalnu aktivnost. Vaš trud će biti intezivan sve do 17. aprila i sve do momenta dok se Mars u Strijelcu, vladalac vaše kuće posla, kreće direktno. Imate skladnu saradnju sa partnerima iz branše i rezultati će biti vidni. Potpun finansijski efekat možete očekivati u sledećem mjesecu.
Zaposlene Škorpije imaju podršku autoriteta i uz dosta truda grade čvrste temelje svoje karijere za ovu godinu. Ne može vam se osporiti sposobnost i uspjeh. Zbog prisustva planete Venere u vašem polju posla čak ćete omekšati i postati tolerantniji.
Nezaposlene Škorpije imaju priliku da se za stalno zaposle, a one koje čekaju na produženje ugovora mogu da odahnu, jer će biti primljeni za stalno. Kakva fantastična planetarna podrška!

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vaša dugogodišnja veza i bračni odnosi se harmonizuju u trećoj dekadi aprila, kada Sunce promijeni znak i uđe u znak Bika. Do tog perioda događaji će teći rutinski u zatišju i bez mnogo pomjeranja. Najvjerovatnije svako će gledati svoja posla. Potrudite se da makar komunikacija bude toplija.
U samom domu dosta toga je zapostavljeno i zahtjeva renoviranje. Ne očekujte suviše od partnera, jer vas ovoga puta neće poslušati.
Obratite veću pažnju na stare ukućane koji traže vaše prisustvo, pažnju i podršku.
Ako ste slobodni:
Tokom marta slobodne Škorpije su suviše zauzete i nemaju vremena niti volje za izlaske i provode. Sve što se dešava, dešava se na poslu, gdje vam se udvaraju i gdje ste zaintrigirani. Sem seksualnog poriva stimulans je sada za vas tuđa snaga i moć, uspjeh, uticaj i autoritet. To znači da je težište ljubavne energije usmjereno na uspješne, autoritativne i superiorne osobe i zato vrlo je moguće da ćete imati erotsko- emotivno iskustvo u samoj kancelariji, sa šefom, direktorom ili važnim poslovnim partnerom.
Avanturu, pa čak i više od toga, možete doživjeti sa jednim predstavnikom Ovna, Strijelca, Bika ili Ribe.

Zdravlje:

Sem polja posla i vaše zdravlje je predmet vaše preokupacije. Sve do 17. aprila do momenta kada Mars vladar vašeg polja zdravlja ne krene retrogradno, treba biti brižljiv prema postojećim problemima i zdravlju da vam se poslije tog datuma ne bi javili stari problemi.
Suviše radite i važno je da se više odmarate, jer to može biti uzrok glavoboljama. Provjerite krvnu sliku i urin.
Od koristi i kao preventiva, bi bili detoks programi i veći unos tečnosti i vitamina putem ishrane.
Za ženske predstavnike Škorpija, predostrožnosti radi, poželjna je godišnja kontrola kod ginekologa.

Srećni brojevi:

6, 8, 14, 25, 26


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strijelčevi,
Za vas poslovne Strijelčeve april je jedan sasvim uspješan mjesec. Vrlo ste aktivni i inspirativni u poslu i to će se pozitivno odraziti na vašu zaradu i generalno finansije. Imaćete priliku da zablistate svježinom ideja koje plasirate i ovaj sjajan period će trajati sve do 17. aprila, odnosno momenta dok Pluton, planeta u vašoj kući novca, ne krene retrogradno. Oprez u riskantim i špekulativnim poslovima i od tog datuma pojačajte koncentraciju i preciznost, jer su greške i zabune vrlo predvidive.
Zaposleni Strijelčevi, naglašeno će biti kreativni, posebno ako se bave dizajnom, umjetnošću ili istraživačkim radom. Kreativan posao može izgledati kao zabava, jer ćete ga sa velikom lakoćom obavljati.
U prve dvije dekade aprila, sportisti mogu ostvariti lake pobjede. Vaši talenti i vještine spontano će doći do izražaja.
Mnogi Strijelčevi će tokom aprila dobiti posao i produžiti postojeće ugovore.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Strijelčevi koji su u braku ili dugim vezama, biće raspoloženi za ljubav i užitak i tu vrstu radosne energije će prenijeti i na partnera i u kuću. Odnosi će se popraviti i sada se stvara prilika da definišete svoje i partnerove potrebe, kao i zajedničke ciljeve, kroz jasnu komunikaciju. Mogući su dogovori oko vjenčanja. Zbiližićete se ponovo. Fantastično!
Strijelčevi koji su roditelji, provodiće više vremena u igri i družbi sa djecom, uz puno ljubavi i uzajamne sreće. Ova idilična i ushićena porodična atmosfera će se malo pomutiti, kada planeta Merkur, vladalac vaše kuće braka i partnerskih odnosa, 28. aprila krene retrogradno.
Ako ste slobodni:
Od 5. aprila ulaskom planete Venere u vašu kuću ljubavi, vratio vam se smisao za humor, flert, druženje, zabavu i avanturu. Raspoloženi i sa osmjehom na licu postajete vrlo privlačni za suprotni pol. U nekom kafiću i noćnom izlasku može vam se dopasti ili udvarati jedan Ovan, Škorpija, Lav ili Blizanac. Nema sumnje da će biti ljubavnih scena i lijepih i ružnih jer najvjerovatnije nećete se zadržati na jednom partneru. Potpuno avanturistički!

Zdravlje:

Većina Strijelaca je ušla u jedan zanosan, uzbudljiv i dinamičan period uslijed povećane količine energije u vatrenim znacima.
Ipak, još uvijek je koštani sistem vaša slaba tačka uslijed energetskih uticaja retrogradnog Saturna u vašoj prvoj kući i iz tih razloga ne treba zanemariti propisanu terapiju, vježbe i brigu o sebi.
Obratite pažnju i na proljećni umor i nedotatak vitamina u organizmu. Potreban vam je vitamin D i zato valja iskoristiti svaki sunčan dan, i boraviti što češće napolju i u prirodi. Disciplina!

Srećni brojevi:

6, 8, 15, 17, 27


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Prvi mjeseci u godini za vas su bili mnogo više uspješni i pogodniji za poslove i nove projekte, u odnosu na situaciju u aprilu. Opredijelićete se za izvjesne promjene, a može se dogoditi da biznis i kancelariju premjestite u kuću.
Finansijka situacija je zadovoljavajuća, a veći priliv novca možete da očekujete 22. i 23. aprila, kada Venera i Uran, planete vašeg novca i rada združe energije, odnosno nađu se u konjukciji.
Zaposleni predstavnici znaka Jarca rade udarničkim tempom i prihvataju se i dalje novih zadataka. Vrlo ste kreativni u radu. Očekujte povećanje plate i priliv novca 22. i 23. aprila, iz raznih izvora.
Ovi datumi i 7. april kada je mlad Mjesec u konjukciji sa planetom Uran su idealani za otvaranje firmi i sklapanje ugovora.
Studenti posvetite se učenju jer u aprilu ćete imati više sreće da uspješno polažete teže ispite.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vi ćete u ovom periodu mnogo više provoditi vrijeme u kući, što zbog posla, što zbog porodice.
Posvetićete se porodici sa mnogo većom pažnjom i to posebno djeci i najstarijim ukućanima. Vaš partner će biti vrlo zadovoljan sa ovom promjenom.
Oni koji su u dugim vezama, takođe će se orjentisati više na domaću atmosveru nego na izlaske. Mladi parovi uložiće dio novca u izgradnju ili renoviranje svoga doma. Dobro bi bilo da radove započnete 7. aprila, na datum mladog Mjeseca. Svaka čast investirate u vaš dom!
Ako ste slobodni:
Slobodni Jarčevi nisu pretjerano orjentisani na traženje partnera tokom ovog mjeseca. Najvjerovatnije ćete se povremeno viđati sa osobom koja vam je ustaljena “šema” i uglavnom služi za zadovoljavanje seksualnih potreba. Mogu se desiti i novi susreti i sastanci sa osobama upoznatim preko drštvenih mreža ili na kućnim zabavama. Mali su izgledi da od toga bude bilo šta ozbiljnije.
Vi već duže vrijeme imate potrebu za jednom ozbiljnijom promjenom vašeg dosadašnjeg statusa, ali očigledno je da se još nisu u potpunosti stekli uslovi za to.
Sasvim mladi Jarčevi intenzivno će se družiti na kućnim zabavama u prve dvije dekade aprila. Tu imaju priliku da sretnu osobu u koju će se u trenu zaljubiti. Ovaj zanos ima izgleda da potraje. Promjena!

Zdravlje:

Svi predtavnici vašeg znaka treba da više misle na sebe i svoje zdravlje smanjivanjem tempa rada. Istina je da prisustvo planete Pluton u vašem prvom polju vam daje izuzetnu snagu i moć regeneracije, ali ova zaštita se umanjuje od 18. aprila kada ova planeta krene retrogradnim hodom. Zato nakon tog perioda više se odmarajte.
Starije generacije Jarčeva neka pripaze da se ne povrede pri obavljanju svakodnevnih poslova. Na meti su karlične kosti i kukovi. Moguće su urinarne infekcije i problemi sa zatvorom.

Srećni brojevi:

1, 6, 15, 16, 25


vodolija
VODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Početak mjeseca će vam u poslovnom smislu proći ustaljeno, jedino što ćete biti primorani da intezivirate komunikaciju svake vrste. Oni koji koriste kompjuter u svom radu ili telefon neće se odvajati od njih. Izuzetan period je za on- line trgovce i sve one Vodolije koje koriste internet kao sredstvo zarade. U trećoj dekadi, osjetiće se stagnacija u poslu i finansijama.
Zaposlene Vodolije ako se bave visokim tehnologijama ili ih intezivno koriste u svom radu kao i umjetnici, dizajneri i ostali kreativci, imaju priliku da zablistaju u svom poslu.
Povoljne su prilike za otvaranje porodičnih biznisa naročito u periodu mladog Mjeseca, 7. aprila.
Studenti i đaci uspješno polažu ispite i završavaju svoje obaveze.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Sa partnerom se vrlo dobro slažete tokom aprila, jer pronalazite zajednički jezik i intresovanja. Više se družite pogotovo sa rođacima i komšijama. Moguće je da baš iz tih izvora krenu neka ogovaranja i tračevi i pomute vodu vašeg vrlo idiličnog odnosa. Dogodiće se mala porodična drama, a vi pokušajte da izbjegnite svađu i neprijatnosti. Posebno su kritični datumi za to 7. i 8. april.
Ako ste u prilici vrlo je povoljan period da zajedno odete na kraći put i popravite odnose.
Ako ste slobodni:
Slobodne Vodolije će se zaintresovati za nekog lijepog komšiju ili komšinicu. Privućiće vas jedan Lav, Jarac, Djevica ili Ovan.
Bićete vrlo rečiti i vješti u udvaranju i zavođenju. Uspjeće vam i vrlo brzo ćete se naći u zagrljaju i u vezi sa osobom intelektualno vama ravnom.
Ukoliko vam je profesija vezana za putovanja ili ste iz nekih razloga na putu i tamo vam se može desiti ljubav, ljubav na prvi pogled. Moguće je da su ove fascinacije jedno- drugim kratkog daha, ali uživajte u trenutku koji vam se nudi. O, iskričava ljubav na prvi pogled!

Zdravlje:

Zdravlje vam je vrlo stabilno. Nema razloga za ozbiljnu brigu. Ali kao i svakog proljeća treba se priremiti za ljeto i oblikovati svoje tijelo u željenu figuru. Opredijelite se za jednu vrstu rekreacije po sopstvenom izboru.
Kako su skoro sve planete smještene u donjem dijelu vašeg horokopa i kako se često povlačite u svoja razmišljanja, meditacija bi vam bila pravi izbor za odmor.
Stariji predstavnici znaka mogu osjetiti hronične tegobe u trećoj dekadi aprila. Mogu se pojaviti oticanja nogu, malokrvnost, te treba provjeravati krvni pritisak, vene i krvnu sliku.

Srećni brojevi:

1, 8, 15, 22, 23


ribeRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Kako su se planete skoncentrisale u vašu drugu kuću novca, april mjesec će biti jedan od najboljih za zaradu i finansijske bilanse. Vaša intuicija u vezi novca je pojačana i donosi prosperitet vašem preduzeću sve do 19. aprila, kada planeta novca Mars, krene prividno unazad. Nakon ovog datuma cijelu sliku možete vidjeti manje realno i zato se ne upuštajte u velike investicije niti tad donosite kapitalne odluke.
Zaposleni predstavnici Riba imaće više posla i radiće prekovremeno što će im biti dodatno plaćeno. Vaš šef vam je naklonjen i cijela radna atmosfera je vrlo pozitivna. Kako je tokom aprila 40 % planeta u retrogradnom hodu očekujte izvesna odlaganja i odugovlačenja pa se naoružajte strpljenjem. Strpljenje!
Nezaposlene Ribe imaju priliku da se u aprilu zaposle.
Aktivan perod za studente i đake koji obećavaju uspješne rezultate.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Bez obzira na vašu povećanu koncentraciju na novac, raspored planeta u vašoj donjoj hemisferi horoskopa ukazuje da nećete zanemariti svoju porodicu i partnera. Imaćete vremena za ljubav i noći će vam postati aktivne, kada ćete se partneru posvetiti i puno vremena provoditi sa njim. Vaš zajednički bračni i partnerski život je skladan i sa puno razumijevanja jedno za drugo. Obnovićete i osvježiti vaš sekualni život. Poneki od vas Riba, biraće datum vjenčanja. Skladno!
Poslije 28. aprila ovaj sklad će se malo poremetiti u smislu nedovoljnog razumijevanja i pogrešne komunikacije.
Ako ste slobodni:
Mladi predstavnici znaka Riba dovodiće društvo u kuću i u zabavi uživati po čitavu noć. Povećaćete popularnost i polako možete osvojiti srce jednog Raka, Bika, Vage ili Vodolije. Kućna druženja i proslave izdvojiće parove, tako da ćete se i vi opredijeliti i zaljubiti najvjerovatnije na samom početku aprila i u periodu mladog Mjeseca.
I nešto stariji imaju šansu da upoznaju jednu zanimljivu osobu iz neposredne okoline, biblioteke ili obližnje trafike. Poneće vas osjećaj nježnosti i ljubavi, jer vrlo brzo ućićete u odnos pun strasti. Provodićete zajedno mnoge besane noći. Ljubičaste besane noći!

Zdravlje:

Vatreni raspored planeta u aprilu vas je trgao iz letaregije i osjećate da vam se vratila snaga i raspoloženje.
Mnoge Ribe će realno osjećati umor, jer ne spavaju dovoljno. Obogatite vašu ishranu unosom što više povrća i voća.
Stariji predstavnici znaka mogu imati nesanicu i povremene glavobolje, te bi bilo dobro da prekontrolišu tireoidnu žljezdu. Unosite više gvožđa kroz ishranu i pješačite redovno. Nema mjesta ozbiljnoj zabrinutosti. Opustite se !

Srećni brojevi:

8, 16, 21, 28, 29


Mjesečni horoskop za april pripremio astrološki tim MesecniHoroskop.com

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com