PISMO MAJE KRIVOKAPIĆ DIGLO INTERNET NA NOGE: Pomozite da saznam istinu! - Volim Podgoricu

PISMO MAJE KRIVOKAPIĆ DIGLO INTERNET NA NOGE: Pomozite da saznam istinu!

“Molim sve koji me poznaju, a i one koji me ne poznaju da mi pomognu da pronađem svoju biološku majku” ovako počinje apel Beograđanke Maje Kovačević, koji je uzdrmao javnost i “na noge digao” korisnike društvenih mreža.”Rođena sam 09.01.1979. Pronađena sam 14.01.1979. u stambenoj zgradi u Deligradskoj 14 na Slaviji u Beogradu.

Pored mene je bila poruka koju je ostavila navodno moja majka. Odnijeta sam u Zvečansku odakle sam kasnije usvojena” – piše Maja i dodaje da već godinama pokušava da dođe do istine kako se tog 14. januara našla u toj zgradi i ko je tu donio i ostavio.

 – Svi moji dosadašnji pokušaji su bili bezuspješni. Zato vas još jednom molim da ovo moje pismo i tekst dijelite pa će se možda pronaći neko ko će moći da mi da odgovore na moja pitanja – navodi ova Beograđanka.
Pismo koje je majka ostavila Maji

Želim, dodaje, samo da napomenem da koji god je razlog mog ostavljanja ja se neću ljutiti jer najviše od svega želim da pronađem svoju biološku majku i da znam ko sam JA i da li imam možda nekog brata ili sestru.

– Svima koji ovo podijelite unaprijed se zahvaljujem na izdvojenom vremenu i trudu da mi pomognu – napisala je Kovačevićeva na svom Fejsbuk profilu.

 

Prema podacima koje posjeduje, ovu ženu je pronašao vojnik, ali priče koje je čula su drugačije.

– Pronašao me je skroz drugi čovjek. A što je najstrašnije i vojnik i taj drugi tvrde da su me oni pronašli. Kome vjerovati – u dilemi je Maja Kovačević.

Kako kaže, policijski zapisnik ne postoji već samo krivična prijava koju je napisao policajac koji je vršio uviđaj. Čudna okolnost je, prema Majinim riječima, to što je on u tom trenutku živio u istoj zgradi gdje i njeni roditelji koji su je usvojili.

Mnogobrojni korisnici društvenih mreža podijelili su ovaj apel, kao i brojne savjete kako da ova žena pronađe svoje biološke roditelje.lic.rs

(blic.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com