NEMOGUĆI ASTRO PAROVI: Vole se ludo, ali rijetko ostaju zajedno - Volim Podgoricu

NEMOGUĆI ASTRO PAROVI: Vole se ludo, ali rijetko ostaju zajedno

Otkrijte horoskopski znak sa kojim jednostavno morate da budete u nekom trenutku u životu, barem prema zvijezdama…

Ovan i Vaga

Odnos predstavlja veliki izazov za oba znaka i teško mu je odoljeti. Vaga je sofisticirana, a Ovan seksualan, a to su dvije različite stvari, koje snažno privlače jedna drugu. Međutim, odnos ne može dugo da traje jer sofisticiranost, umjerenost i pristojan način života uznemiravaju Ovna, koji ne može da se promijeni, uprkos naporima Vage.

Bik i Škorpija

Svađe i sukobi u odnosima između ova dva znaka su neizbježni, Škorpijina divlja strast za seksualnim uživanjem lako zavodi nježnog Bika. Bikovi su pasivni u vezama, a Škorpija to ne voli, pa svađe iskrsnu stalno. Da bi odnos trajao duže, potrebno je da prenesete strast iz sobe na druge aspekte života.

Blizanci i Strijelac

Kada Strijelac upozna Blizanca, privlačnost se vidi iz aviona. I to ne samo fizička privlačnost, to je takođe privlačnost na psihološkom nivou – oni se jednostavno slažu. Šta se Blizancu ne dopada kod Strijelca? To je njihovo vjerovanje da sve najbolje znaju, a tendencija ogovaranja nervira Strjelčeve.

Rak i Jarac

Šta povezuje ova dva znaka? To su moć Jarca i emocije Raka. Međutim, sreća u vezi i strast može biti uništena od strane osjetljivog Raka i povremeno ignorisanje od strane Jarca. Jarčeve nervira Rakova nezavisnost.

Lav i Vodolija

Lav pronalazi interesantnu maštu Vodolije i prihvata samo svoj autoritet, a Lav je kralj u svom svijetu i jedan od najvećih autoriteta. Vodolija voli Lavovu beskrajnu harizmu. Ono što može da pokvari odnos je to što Lav stalno traži pažnju, što nervira Vodolije i čini da se osjećaju dosadno.

Djevice i Ribe

Suprotnosti se privlače – Ribe ne vole rutinu, dok Djevica uživa da sve ide dobro i u savršenom redu. One pomažu jedni drugima i pokušavaju da nauče nešto novo iz svojih života – Ribe da se upoznaju sa organizacijom, a Djevica da malo uživa u životu.

Foto Profimedia

1 komentar

  1. I have been really looking for something about this subject and your writing perfectly matches my current requirements. Will you please write more along these lines? Viewers are looking for this knowledge as well as the type of unbiased opinion that you bring to the table.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com