GRAD KOJI VOLIM: Kako je Rađo Bulatović postao podgorički “glavnokomandujući” kuvar - Volim Podgoricu

GRAD KOJI VOLIM: Kako je Rađo Bulatović postao podgorički “glavnokomandujući” kuvar

U nedjelju, 10. aprila u emisiji “Grad koji volim” imaćete prilike da vidite i poslušate životnu priču Radovana Rađa Bulatovića, glavnokomandujućeg kuvara na Imanju Knjaz u Podgorici.
kuvar1
Kako je Radovan i zašto počeo da se bavi kuvanjem, da li je to više ženski ili muški posao, koliko je kuvanje Radovanu donijelo dobroga ili lošega, kako se naš gost snalazio u počecima svoga djelovanja u kuhinjama širom Italije, Grčke, i Podgorice.
O svojoj nekadašnjoj Podgorici, svom Zabjelu i koliko malo gradkse vlasti ulažu u Zabjelo najnaseljenije gradsko naselje u Podgorici, kako to sve izgleda iz Radovanovog ugla.
kuvar3
Poslušajte i neki lijepi recept našeg majtora kuhinje, i naravno, čujte kakve vam sve novitete sprema ovog proljeća renovirani  restoran “Imanje Knjaz”.
Kako je “Imanje Knjaz” kao jedini predstavnik Crne Gore, dobilo licencu da učesvtuje u svjetwski poznatoj manifestaciji “Veče francuske kuhinje” gdje se kotira 1000 restorana, pet kontinenata i preko 100 država, a Crna Gora je među njima. Šta se sve spremalo za raznorazne ambasadore te večeri, i kao je sve to izgloedalo….
“Grad koji volim”, samo na TV 777  u 22,00.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com