Komšije u šoku: Studentkinja (20) skočila iz stana u smrt da je ne bi silovali - Volim Podgoricu

Komšije u šoku: Studentkinja (20) skočila iz stana u smrt da je ne bi silovali

Mankenka je radije skočila u smrt iz svog iznajmljenog stana, nego da je siluju njen agent za nekretnine i njegov prijatelj.

Studentkinja Gulay Bursali (20) je naga skočila iz stana u Istanbulu, a kako bi izbjegla seksualni napad. Stan je dijelila s momkom, koji je identificiran samo kao Engin O..

Mladi par je angažovao agenta kako bi pronašli stan gdje su namjeravali provesti vikend, a dobili su ključeve stana u Basaksehiru (Istanbul, Turska). No, nakon izlaska s prijateljima, vratili su se u stan, gdje ih je napao agent za nekretnine.

Kako je Engin ispričao policiji, agent je na prevaru ušao u stan, tvrdeći da mora uzeti neke stvari iz stana. Kada su se jednom našli unutra, agent i njegov prijatelj su pretukli momka, uzeli mu mobitel i zaključali ga u jednu sobu.

Zatim su u drugoj sobi zaključali djevojku i svukli joj odjeću, a onda je ona uspjela otvoriti prozor i popeti se, prijeteći da će skočiti ako je ne puste. Očevici kažu da su vidjeli golu ženu kako visi s prozora.

Dok su je napadači pozivali da se vrati u stan, djevojka je uporno odbijala, tvrde svjedoci. Jedan od njih kaže da je upravo zvao policiju kad je djevojka skočila u smrt.

Policija je oslobodila i ispitala momka, a još uvijek traže agenta i njegovog saučesnika.

(doznajemo.com)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com