PODGORICA: Lopovi ukrali vrata, prozore… - Volim Podgoricu

PODGORICA: Lopovi ukrali vrata, prozore…

Nedovršena  zgrada u Ulici Gavra Vukovića kod Vezirovog mosta u Podgorici, stalno je na meti lopova – odnijeti su oluci, vrata i prozori, počupane elektroinstalacije.

U zgradi sa šest stanova, samo na jednom u prizemlju imaju vrata, koja su oštećena, odnosno vidi se da je neko pokušavao da provali.

Na oštećenim vratima je zalijepljen papir sa natpisom “vrata su pod policijskom prismotrom zbog obijanja. Ne ostavljaj otiske”.

Na tom stanu je jedino i čitava stolarija.

Kako je „Vijestima” kazala Dragana Popović, koja živi u komšiluku, zgrada je godinama nedovršena,  a vlasnik je navodno čovjek iz Novog Sada.

“Čini mi se da taj čovjek dolazi ponekad da obiđe zgradu, a od drugih komšija sam čula da su lopovi redovno dolazili  i nosili šta su mogli”, kazala je Popovićeva.

Unutrašnjost zgrade, iako je napuštena, čista je  i nema otpada, ali poslovni prostori u suterenu su prilično zapušteni, a kroz  rešetku ispred raste čak i drvo.

“Zgradu bukvalno očerupaše, ponesoše sve, propada, a vidi se da je mnogu uloženo do sada u izgradnju”, kazao je “Vijestima” radnik na građevini pored napuštene zgrade.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com