MOJA JECA JE PREDOSJETILA DA ĆE UMRIJETI: Nada Topčagić otkrila strašnu istinu o surovom ubistvu - Volim Podgoricu

MOJA JECA JE PREDOSJETILA DA ĆE UMRIJETI: Nada Topčagić otkrila strašnu istinu o surovom ubistvu

Nada Topčagić, koju je ubijena Jelena Krsmanović Marjanović zvala muzičkom majkom, za Kurir otkriva da je njena prijateljica predosjetila svoju smrt.

Folkerka kaže da ju je ona prije neki dan pozvala i insistirala da što prije završe duetsku pjesmu kako bi je promovisale, pa se usput pohvalila kako svakodnevno džogira da bi dotjerala liniju. Nada je nakon saznanja o Jeleninoj smrti sa svojim suprugom prekinula odmor na Tari i vratila se u Beograd.
– Voljela sam je kao da mi je dijete. Jao, mučena moja, kako je ubijena?! Mučena je ta familija, strašno. Ona se jadnica namučila u životu. Majka joj se raspada od raka, otac joj je umro, a posle i stric. Ima ćerkicu od pet godina, toliko joj je bila posvećena – plače Nada i jedva dolazi do vazduha da nastavi da govori o svojoj prijateljici, koju je neizmerno voljela:

– Sjećam se da smo do tri ujutro sjedele u studiju, a ćerkicu je držala u naručju. Namučena duša da tako završi, ne znam šta da kažem. U šoku sam. I muž Zoran joj je dobrica. On ima sina iz prvog braka, a drugo dijete je dobio s Jecom. Držala je na okupu cijelu porodicu Marjanović. Svi su je voljeli. Ona kao da je predosjetila da će umrijeti. Zvala me je prije nekoliko dana i požurivala me je s premijerom. Bila je baš uporna, a takva inače nije bila da zapne za nešto. Rekla mi je da svaki dan i veče džogira po Borči jer mora da smrša. Rekoh joj: „Jeco, pa gdje ćeš noću.“ Mislim da ju je neko pratio i ubio. Ovo je tragedija. Ne znam šta će to njeno prepametno dijete, to je vječna trauma – rekla je folkerka kroz plač.

Ona je, inače, nakon saznanja da je Jelena nestala stalno bila na vezi s njenim suprugom i nadala se da će čuti lijepe vijesti, ali ju je, nažalost, sačekala vijest o brutalnom ubistvu.

Mislili da su SMS pretnje šala

Nada Topčagić, koja je Jelenu voljela kao ćerku, kaže da je videla SMS poruke sa prijetnjama smrću, ali je mislila da je riječ o šali.

“Jelena mi je nedavno pričala da dobija prijetnje silovanjem i smrću. Stizale su joj poruke sa tekstom da je puno lijepa i da će je kidnapovati pa potom ubiti. Svojim očima sam ih vidjela. Zajedno smo se smijale tome, jer smo mislile da je samo šala”, rekla je Nada.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com