MUŽ UBIJENE JELENE SLOBODAN: Stigao u porodičnu kuću uplakan i dozivao ćerku (FOTO) - Volim Podgoricu

MUŽ UBIJENE JELENE SLOBODAN: Stigao u porodičnu kuću uplakan i dozivao ćerku (FOTO)

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović, pušten je iz pritvora nešto posle 20 sati, nakon zadržavanja od 48 sati. On je već u svom domu u Borči.

U do sada urađenim DNK analizama nema tragova njegovog DNK na mjestu zločina. Prema saznanjima Telegrafa, prvobitni rezultati DNK testa rađeni na osnovu uzoraka sa mjesta zločina, nemaju veze s njim, ali kako saznajemo, Zoranu su u toku dana ponovo uzeli genetski materijal, a ti rezultati još nisu gotovi. Policija je morala da ga pusti iz pritvora, jer više nije imala osnova za zadržavanje.

Foto: Telegraf

Marjanović je tokom boravka u policiji dva puta išao na poligrafsko testiranje, ali je oba puta prošao. Večeras nešto posle 19 časova ispred zgrade policije pojavio se njegov otac Vladimir u pratnji Zoranovog brata i još jednog muškarca koji su čekali odluku policije.

Muž ubijene pjevačice pušten je iz policije na druga vrata, kako ne bi prošao pored novinarskih ekipa koji danima prate ćitav slučaj.

Već je stigao u Borču, bio je uplakan i,navodno, dozivao ćerku, tvrde očevici, te nije raspoložen ni za kakve izjave niti objašnjenja.

Jelena Marjanović biće sahranjena u četvrtak na groblju Zbeg.

Podsjetimo, Zoran Marjanović se nalazio u zgradi beogradske policije od nedjelje uveče gde je sa njim obavljan informativni razgovor o okolnostima ubistva njegove supruge Jelene koja je nestala u subotu popodne dok je trčala nasipom u naselju Crvenka u Borči.

(telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com