Podgorička policija Barane “izula iz cipela” - Volim Podgoricu

Podgorička policija Barane “izula iz cipela”

Podgorička policija juče je više puta detaljno pretresala pripadnike dvije zavađene barske kriminalne grupe koji su došli da prate suđenje u Višem sudu u Podgorici Martinu Jankoviću (19) zbog pokušaja ubistva sugrađanina Petra Popovića (22).

Naime, zbog incidenta koji se dogodio nedavno tokom prethodnog ročišta ispred Višeg suda, kada je spriječen obračun dvije grupe mladića iz suparničkih barskih klanova koji su bili naoružani, policija je juče iz predostrožnosti više puta pretresala Barane koji su ponovo došli da “podrže” aktere suđenja.

Tako su članovi zavađenih grupa Janković, Zijad Nurković (21), Edmond Mustafa (21), Stefan Micić (24), sa jedne strane i Popović, Jovan Klisić i Miloš Tatar sa druge pretresani na samom ulazu u Podgoricu, zatim ispred Višeg suda prilikom ulaska na suđenje, kao i nakon povratka u Bar.

Incident se odigrao 21. marta ispred Višeg suda kada su pripadnici CB-a dobili operativni podatak da se u blizini ovog suda nalazi veći broj bezbjednosno-interesantnih osoba iz Bara, iz dva zavađena tabora. Kada su pripadnici Interventne grupe izašli iz vozila, grupa se razbježala, ali su policajci uspjeli da ih privedu.

Prilikom bježanja Nurković i Mustafa tada su bacili pištolje ispod parkiranih automobila, nakon čega su lišeni slobode.

(Dnevne novine)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com