Sobraćajnica u užasnom stanju: Vozači lome auta, najavljuju tužbe - Volim Podgoricu

Sobraćajnica u užasnom stanju: Vozači lome auta, najavljuju tužbe

Dionica starog puta za Danilovgrad od skretanja za most prema Rogamima pa do kraja podgoričke teritorije u lošem je stanju.

Saobraćajnica je puna rupa, a nekih stotinak metara od skretanja za most, po sredini ceste je velika rupa, na koju mnogi  vozači  nalete kolima, pogotovo noću.

Ništa bolja situacija nije ni ostalom dionicom, na saobraćajnici ima mnogo rupa, a zbog toga što je auto oštetio treći put u zadnjih pola godine, Ivan Vuković je najavio da će tužiti Glavni grad i “Puteve”.

“Tri puta mi se to desilo, iako dobro poznajem put i redovno vozim ovom saobraćajnicom na posao, ne mogu da izbjegnem oštećenja. Zadnji put sam naletio na veliku rupu i pocijepao gumu, prava je sreća što nisam završio u Zeti”, kazao je Vuković.

On je rekao da će najvjerovatnije tužiti Glavni grad i „Puteve”, jer smatra da se taj put ne održava kako treba i da treba ozbiljna rekonstrukcija.

“Nedavno sam iskrivio i felgu, pa sam morao kod majstora, tako da sam na popravke potrošio preko 200 eura u zadnjih pola godine”, kazao je Vuković.

I Snežana Popović smatra da je put u užasnom stanju.

“Godinama putujem na ovoj relaciji i zaista je nevjerovatno da nije ništa urađeno da se to promijeni”, kazala je Popović.

Ona je rekla da jedino što je pozitivno urađeno na toj dionici je rekonstrukcija dijela ispod Malog brda, iako je i taj posao dosta dugo trajao.

“Tada su dio puta proširili tako što su uklonili stijene, ali to je tako ostalo i sada se na tom dijelu redovno obrušava kamenje”, kazala je Popović.

Iz Glavnog grada nijesu odgovorili na pitanja da li planiraju ozbiljniju rekonstrukciju puta, da li su im se zbog lošeg stanja puta obraćali sugrađani i da li je bilo prijava i koliko na sistem 48.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com