Jovan Aleksić snimio novu pjesmu, poslušajte! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Jovan Aleksić snimio novu pjesmu, poslušajte! (VIDEO)

Podgoričanin Jovan Aleksić (13), finalista prve sezone muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice” predstavio je sinoć u emisiji “AMI G šou” novu numeru i spot “Tvoje riječi”, a danas je tim povodom u multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović” održao premijeru na domaćem terenu.

Jovana su na debiju podržalI mnogobrojni drugari, starije kolege poput članova Highway benda, Danijela Alibabića, Šukrije Serhatlića, a gromoglasan aplauz nakon premijere dokaz je da mladić ide pravim putem. Tekstopisac numere je Jovanova majka Tatijana, za muziku je bio zadužen mladi kompozitor Nemanja Mihajlović, a osim njega aranžman potpisuje prekaljeni znalac Marko Kon.

Singl je sniman u Beogradu, tačnije u studiju “3000”, a pjevač otkriva da je slušaocima pripremio “žestok” zvuk.

“Pjesma je brza, energična, u rok fazonu. Potpuno mi odgovara jer obožavam dinamiku i ‘ludilo’ na sceni”, kazao je Aleksić.

Video-produkciju potpisuje “X Visual Production”, tim mladih entuzijasta predvođenih Davidom Mićićem, a na snimanju u jednom beogradskom studiju Aleksića su podržale brojne mlade plesačice.

“Bilo je fenomenalno sa snimanju, dosta je šarolikih kadrova i nadam se da će se publici dopasti kao i meni”, kazao je Jovan, pred kojim je snimanje još jednog singla krajem mjeseca.

(Cdm.me)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com