KOTOR Sjednica skupštinskog odbora održana na BAZENU! Evo i zašto - Volim Podgoricu

KOTOR Sjednica skupštinskog odbora održana na BAZENU! Evo i zašto

Na inicijativu Liberalne partije, sjednica skupštinskog Odbora za prosvjetu, nauku, kulturu i sport, održana je danas na bazenu “Nikola Bućin” u Kotoru. To je prvi put da se takva sjednica održava na bazenu, ali i u Kotoru.

Liberali su tu inicijativu uputili ne bi li snažnije skrenuli pažnju javnosti i poslanika na alarmantno stanje u kojem se nalazi kotorski bazen.

“Bazen koji je jedan od najtrofejnijih u svijetu i koji je iznjedrio toliko svjetskih, olimpijskih i evropskih šampiona u takvom je stanju da je krajnji trenutak za njegovu rekonstrukciju. U sličnom stanju nalaze se i drugi bazeni u svim crnogorskim gradovima”, kazali su iz Liberalne partije.

Na njihov zahtjev, u budžetu je opredijeljeno 800.000 eura za rekonstrukciju tog bazena, ali i izradu projekta za zimski bazen u Tivtu.

Odbor je donio odluku da će se u naredna tri mjeseca ponovo sastati na bazenu u Kotoru, do kada bi trebalo da otpočne i rekonstrukcija tog sportskog objekta.

Sjednici Odbora prisustvovao je i direktor Uprave za mlade i sport Igor Vušurović, predstavnici lokalne uprave, ali i klubova Primorac i Kataro iz Kotora.

(cdm.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com