RAFA UDARIO NA FEDERERA: Ljubomoran si na Novaka jer je gospodar tenisa! - Volim Podgoricu

RAFA UDARIO NA FEDERERA: Ljubomoran si na Novaka jer je gospodar tenisa!

Legendarni španski teniser Rafael Nadal rekao je za britanski Telegraf da cijeni Đokovića, i to prije svega kao drugara kojeg poznaje skoro cio život.

Ipak, neočekivano je napao Federera, iako se znalo godinama da su Nadal i Federer u ozbiljno dobrim odnosima. Nadal se na pitanje britanskog novinara o rivalstvu Federera i Đokovića, osvrnuo sa osmijehom.

-Đoković je gospodar tenisa, prosto ponekad pomislim da je bolje da se povučem jer ništa ne vrijedi. Federer ima neki svoj pristup Đokoviću, uvjeren sam da je ljubomoran, ali onda se sjetim starog Federera i volio bih da to nije tako – rekao je Nadal.

-Ogromna je razlika između Novaka i ostalih tenisera. Đokovića je nemoguće zaustaviti i sve što vam preostaje je da mu čestitate. A kada ste veoma dobri i ništa ne može da vas zaustavi, poput povreda… e, to je onda smrtonosna kombinacija – rekao je španski teniser.

Rafa je 47 od svojih 67 titula osvojio na terenima sa šljakom kao podlogom, a upravo počinje taj dio teniske sezone, jer će se svi bitniji turniri igrati na šljaci. Prvi veliki izazov je Monte Karlo, u kome je Nadal osam puta u nizu osvajao trofej. Ipak, 2013. u finalu ga je pobijedio upravo Nole, koji je i 2015. osvojio titulu, savladavši tada u borbi za pehar Tomaša Berdiha.

-U Majamiju sam morao da se povučem sa turnira zbog narušenog zdravlja, ali vjerujem da je to bila samo privremena slabost. Prosto sam dehidrirao. Svaki turnir je nova prilika za dokazivanje, a meni se u ovom trenutku sviđa i kako se osjećam i kako treniram – kao da najavljuje Nadal veliki povratak – baš na turniru na kome Nole brani titulu.

 

1 komentar

  1. The following time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I know it was my choice to learn, but I actually thought youd have one thing fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you may fix should you werent too busy searching for attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com