Nikšićani dobili Ibar, pa im Rožajci KAMENOVALI autobus! - Volim Podgoricu

Nikšićani dobili Ibar, pa im Rožajci KAMENOVALI autobus!

Košarkaši Sutjeske plasirali su se u polufinale domaćeg prvenstva, ali su neprijatne scene po završetku meča obilježile revanš u Rožajama.

Nezadovoljni navijači Ibra sačekali su na izlasku iz Rožaja autobus sa košarkašima Sutjeske i kamenovali ga, ali na sreću niko nije povrijeđen.

Čelnici rožajskog kluba odmah su poslali izvinjenje kolegama iz Nikića poručivši da ovakvo ponašanje vandala samo šteti Ibru i Rožajama.

Sutjeska je i u drugom meču slavila na krilima Šalića i Žižića koji su postigli 22 odnosno 21 poen.

Pored Sutjeske plasman u polufinale izborila je i Budućnost. Budućnost je danas u Bijelom Polju, u revanš meču četvrtfinala, savladala Jedinstvo 72:60 (24:16, 12:25, 19:11 i 17:8) i sa 2:0 u pobjedama izborila nastavak takmičenja u plej-ofu. Podgorički tim prvi duel dobio je 84:64.

Posljednjeg učesnika polufinala odlučiće majstorica, nakon što je Ulcinj u revanšu pred svojim navijačima pobijedio Teodo 60:52 (15:13, 14.12, 12:15 i 19:12) i izjednačio rezultat u polufinalnoj seriji. Teodo je prvi međusobni duel u Tivtu 79:66. Ranije je plasman u polufinale izborio barski Mornar, koji je eliminisao Lovćen.

(cdm.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com