U Tivtu i Kotoru promovisan “referendum o NATO” - Volim Podgoricu

U Tivtu i Kotoru promovisan “referendum o NATO”

U Tivtu i Kotoru juče je razgovorima sa predstavnicima političkih partija, NVO-a, pojedinaca, kao i dijeljenjem više hiljada flajera, nakon posjete Nikšiću, nastavljen terenski dio kampanje „Referendum je počeo“.

Kako navode iz tima, interenet komponenta ove kampanje (na stranici www.votemontenegro.eu) za kratko vrijeme bilježi više od 10.000 glasova, od čega više od 7.000 za neutralnost.

Tim koji predvodi Marko Milačić posjetio je Socijalistički narodnu partiju, Demokratsku srpsku stranku, Hrvatsku građansku inicijativu, ali i  brojne pojedince i grupe u Tivtu i Kotoru, kao što je Generalni kunzulat SFRJ u Tivtu, nevladina organizacija ANIMA u Kotoru…

Milačić je kazao da je više nego zadovoljan odzivom građana koji u ogromnoj većini podržavaju inicijativu o raspisivanju fer i slobodnog referenduma.

„Treba, kao mi sada, biti na ulici pa shvatiti kolika je potreba građana da se čuje njihov glas. Bilo da su protiv NATO saveza, bilo da su za neutralnost, svi žele da se čuje ispoštuje njihova volja. To je ono što moramo zaštititi. Nakon Tivta i Kotora krećemo u obilazak ostalih gradova. Nećemo ići samo u veća mjesta, idemo i u sela, doći ćemo do svake kuće, da se zajedno, sa ljudima, obavežemo da nećemo dozvoliti još jednu prevaru u režiji kriminogene vlasti“, rekao je on.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com