Umjesto “Sv. Stefana” dolazi veći i bolji brod - Volim Podgoricu

Umjesto “Sv. Stefana” dolazi veći i bolji brod

Novi izvršni direktor Barske plovidbe Dušan Đurišić saopštio je juče da se pripremaju za zamjenu feribota “Sveti Stefan II”, kojim sada plove na liniji Bar – Bari – Bar.

“Pedeset godina postojanja ove linije je tradicija koja obavezuje menadžment da obezbijedi uslove za adekvatno funkcionisanje redovnog putničkog saobraćaja i servisiranje uvozno-izvoznih potreba Crne Gore i regiona. Preduzimamo potrebne aktivnosti da zamijenimo ‘Sveti Stefan II’ brodom većih kapaciteta i boljih karakteristika. Odbor direktora će razmatrati sve moguće modalitete za realizaciju ove aktivnosti, o čijem će ishodu javnost takođe biti informisana”, naveo je Đurišić.

On je istako da jedna od najstarijih brodskih linija na Jadranu i simbol kompanije “zasigurno ima svoju budućnost”.

Naglasio je da servisiraju sve prispjele i tekuće obaveze i da je prošle godine ostvaren pozitivan poslovni rezultat u iznosu od 1,758 miliona eura.

Barska plovidba upošljava 50 radnika u upravi i oko 150 pomoraca na “Svetom Stefanu II” i na dva teretna broda koji su uposleni na svjetskom tržištu.

(vijesti.me)

2 komentara

  1. The most important L . a . Weight reduction plan is usually an sensibly priced and flexible going on a diet service planned for folks who are expecting to in losing pounds and consequently essentially maintain a more fit diet. weight loss

  2. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such fantastic info being shared freely out there.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com