Vladan Bojić dostavio tužilaštvu snimak pretučenog sina - Volim Podgoricu

Vladan Bojić dostavio tužilaštvu snimak pretučenog sina

Advokat Vladan Bojić predao je juče Osnovnom državnom tužilaštvu snimak kamere, kao i kadrove na kojima se vidi kako njegov dvanaestogodišnji sin B.B. ulazi u zgradu obliven krvlju pošto je prethodno na njega nasrnuo Zoran Pajović (34).

Bojić je ujedno osnovnom državnom tužiocu dostavio i ljekarski izvještaj o povredama koje je zadobio njegov sin.

Pajović se sumnjiči da je u nedjelju, 3. aprila 2016. godine, oko 15 časova u Ulici cetinjska u naselju Siti kvart u Podgorici fizički nasrnuo na B.B., prilikom čega mu je nanio tešku tjelesnu povredu, lom nosa sa dislokacijom. Kako su kazali iz policije, incidentu je prethodio navodni nesporazum između četvorogodišnjeg djeteta Pajovića i maloljetnog B.B.

Bojić je predložio tužiocu da kao dokaz pribavi i snimak kamere NLB Montengro banke koja tačno gleda na mjesto incidenta. Naime, snimke ove kamere za interval od 14 do 16 časova navodno je izuzeo i predao policiji spoljni saradnik ove banke, odnosno firma koja je postavila video-nadzor.

(Dnevne novine)

2 komentara

  1. I wanted to put you one very little word just to say thank you over again over the spectacular ideas you’ve provided at this time. It was certainly surprisingly open-handed of people like you to present freely all many individuals would’ve sold for an e-book to help with making some cash for themselves, specifically seeing that you might have tried it in case you wanted. These concepts as well acted to be a great way to realize that most people have similar dream the same as my very own to learn somewhat more in regard to this matter. I am sure there are some more enjoyable opportunities ahead for individuals who read carefully your blog post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com