Djevojka Marinka Madžgalja ne ide na posao, tuguje i potpuno se povukla iz javnog života - Volim Podgoricu

Djevojka Marinka Madžgalja ne ide na posao, tuguje i potpuno se povukla iz javnog života

Lana Sekulić, urednica RTV Crna Gora, prolazi kroz teške trenutke poslije smrti njene višegodišnje ljubavi Marinka Madžgalja.

Uzela je slobodne dane, tuguje i potpuno se povukla iz javnog života.

„Ne pojavljuje se na poslu od kada se sve ovo dogodilo sa Marinkom. Od kada je umro, neutješna je. Jako je potresena. Uzela je slobodne dane i koliko znam, u skorije vrijeme neće dolaziti na posao. Teško je podnijela cijelu situaciju, jer je za vrijeme bolesti uvijek bila uz njega“, navodi Lanin kolega.

„Otkako su saznali da je bolestan, nisu se odvajali. Lana je činila sve da mu pomogne, non-stop je bila na relaciji Podgorica-Beograd, a i Marinko je kad god mu je bivalo bolje odlazio kod nje. Sada, bez Marinka, više nije ista. Nije ona još dobro, strašno pati za njim.

Lana Sekulić i Marinko Madžgalj bili su u vezi nekoliko godina, nakon što se razišao od Dubravke Mijatović, sa kojom je bio 7 godina u vezi i s kojom ima ćerkicu Saru.

Onda je upoznao Lanu. Čuo sam da su se zavoljeli na prvi pogled. Ona mu je mnogo značila. Marinko je pored posla u Beogradu često boravio u Kotoru i uopšte u Crnoj Gori. Ljubav Lane i Marinka bila je veoma velika, bili su privrženi jedno drugom i kao prijatelji i kao partneri.

Od kako se Marinko ozbiljno razbolio i mnogo vremena provodio po bolnicama, Lana je svakodnevno bila uz njega, zajedno sa njegovom porodicom.

„Ona je na sve načine pokušavala da ga ohrabri. Nadala se do posljednjeg trenutka“, izjavio je jedan od Laninih kolega koji je zamolio da ostane anoniman.

Marinko Madžgalj je 26. marta preminuo od raka pankreasa. Imao je 38. godina.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com