Policija nije tukla Stančića i Malovića: Podmetanje policiji? - Volim Podgoricu

Policija nije tukla Stančića i Malovića: Podmetanje policiji?

Tragom spekulacija da su pritvorenci Goran Stančić i Nikola Malović, osumnjičeni za posjedovanje velike količine naoružanja, navodno pretučeni u kotorskoj policiji, Dnevne novine su kontaktirale Upravu policije koja je to oštro demantovala.

U policiji podsjećaju da su osumnjičeni u tužilačkom pritvoru i da nije tačno da su im službenici policije nanijeli povrede.

“Pristup pritvorenicima mogu imati samo lica po odobrenju tužioca. Očigledno je na sceni novi pokušaj podmetanja policiji”, kazali su Dnevnim novinama u vrhu Uprave policije.

Ovaj spin koji se sinoć počeo širiti u Kotoru, prema nezvaničnim informacijama, plasira se iz krugova bliskih škaljarskom klanu.

Stančić je bio tjelohranitelji braće Jovana i Igora Vukotića. Njega i Malovića inspektori su priveli iste večeri kada je u naselju Dobrota ubijen Podgoričanin Srđan Vlahović (30) koji je posljednjih nekoliko godina živio u Kotoru. Nakon saslušanja pušteni su na slobodu, ali su nekoliko sati kasnije ponovo uhapšeni i sada se nalaze u tužilačkom pritvoru u Kotoru koji im ističe danas, kada će biti privedeni sudiji za istrage.

Stančić je, inače, ilegalno boravio u Crnoj Gori budući da mu je prije četiri mjeseca otkazan boravak i zabranjen ulazak u našu zemlju. Prema informacijama DN, radi se o bezbjednosno interesantnoj osobi koja se dovodi u vezu sa teškim krivičnim djelima u regionu, a učestvovao je na ratištu u Bosni i Hercegovini.

Što se tiče Malovića, on je pred tužiocem negirao bilo kakvu vezu sa arsenalom oružja koje je pronađeno u kotorskom naselju Dobrota, tokom opsežne akcije crnogorske policije u danima vikenda. Tom prilikom nađene su velike količine oružja automatske puške, kalašnjikovi, zolje, pištolji, eksploziv, municije…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com