STARLETE U SUDSKOM SPORU: Sud utvrdio da Stanija nije radila “ONO” i kaznio Soraju za “povredu časti i ugleda” - Volim Podgoricu

STARLETE U SUDSKOM SPORU: Sud utvrdio da Stanija nije radila “ONO” i kaznio Soraju za “povredu časti i ugleda”

Sudski spor između starleta Stanije Dobrojević i Soraje Vučelić konačno je završen, a deblji kraj izvukla je Soraja!

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević, Foto: N. Mihajlović

Vučelićeva će Staniji morati da iskešira 150.000 dinara zbog neistinitih informacija koje je iznijela u javnos, kao i da plati sudske troškove.

Podsjetimo, Soraja je rekla kako je Stanija oralno zadovoljavala njenog druga Matiju Jelinovića u WC-u jednog noćnog kluba. Time je “povrijedila čast i ugled Stanije Dobrojević”, navodi se u konačnoj presudi Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Soraja Vučelić

Soraja Vučelić, Foto: Đorđe Kojadinović

“Soraja Vučelić obavezna je da Staniji Dobrojević na ime naknade nematerijalne štete zbog povrede časti u ugleda, isplati iznos od 150.000,00 dinara sa zakonskom zateznom kamatom počev od dana 02.03.2016. godine, pa do konačne isplate, kao i troškove parničnog postupka u iznosu od 111.200,00 dinara”, navela je u zvaničnom saopštenju Stanijina advokatica Sonja Savin.

Podsjetimo, Stanijin advokat u ovom sporu prvo je bio Nemanja Aleksić, kojeg je Sud novčano kaznio zbog nedoličnog ponašanja. Na jednom od ročišta Aleksić se posvađao sa sudijom i tražio izuzeće, ali je njegov zahtev odbijen.

(alo.rs)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com