(VIDEO) KOJI KRALJ: Bjelopoljca zaustavili saobraćajci, on izveo ženu pa ZAPALIO AUTO! - Volim Podgoricu

(VIDEO) KOJI KRALJ: Bjelopoljca zaustavili saobraćajci, on izveo ženu pa ZAPALIO AUTO!

Bjelopoljac koga je zaustavila saobraćajna policija, učino je nešto nevjerovatno!

On je izveo ženu iz automobila i – zapalio svoj automobil. On je, navodno, policajce koji su ga zaustavili i krenuli da mu pišu kaznu, “upozorio” da će zapaliti auto ukoliko to urade.

Ovaj video snimak je postao hit na društvenim mrežama u Crnoj Gori, a komentari su različiti, od toga da je Bjelopoljac “kralj”, do onih koji ne vide svrhu paljenja vlastitog auta. Neki su. međutim, komentarisali da imaju razumijevanja jer su kazne previsoke, a policija “hara”.

Šta vi mislite?

BeraneOgorčeni vozač zapalio svoj automobil"Policija ga zaustavila da mu pise kaznui on im je rekao da ce zapaliti auto ako to urade."

تم نشره بواسطة ‏‎Podgoricki vremeplov‎‏ في 14 أبريل، 2016

Zapalio auto iritiran saobraćajnom kaznom!

تم نشره بواسطة ‏‎Podgoricki vremeplov‎‏ في 14 أبريل، 2016

1 komentar

  1. An impressive share, I just given this onto a colleague who has been doing small analysis within this. Anf the husband actually bought me breakfast because I came across it for him.. smile. So i want to reword that: Thnx to the treat! But yeah Thnkx for spending some time go over this, I am strongly regarding this and adore reading read more about this topic. If it is possible, as you become expertise, could you mind updating your blog site with additional details? It can be extremely great for me. Huge thumb up because of this short article!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com