BAHATO: Brena od Dragane kupula “majbah” za 150.000 eura - Volim Podgoricu

BAHATO: Brena od Dragane kupula “majbah” za 150.000 eura

Dragana Mirković i njen suprug Toni imaju čitav vozni park na prodaju, pa je Brena od njih kupila sebi novi auto.

Otplaćivaće ga na rate, kao što to u današnje vrijeme radi sav normalan svijet.

Lepa Brena je riješila da sebe časti novim autom “majbahom S500”, a “Blic” saznaje da ga je platila oko 150.000 eura. Brena je riješila da automobil pazari od koleginice Dragane Mirković, i to na lizing, jer su ovi automobili među najskupljima na svijetu.

Majbah-S500

Foto: PromoMajbah-S500

– Brena je željela novi auto, a kad god bi se vidjela sa Draganom i Tonijem, govorila im je da joj treba baš takav auto kao što je “majbah” koji oni voze. Iskoristila je mogućnost da kupi vrijednu stvar na što praktičniji način. Brena je uvijek bila pametna poslovna žena – kaže izvor blizak i Dragani Mirković i Lepoj Breni.

Da se zna kome se može: Lepa Brena

Foto: RAS SrbijaDa se zna kome se može: Lepa Brena

Brena je željela neku elegantniju verziju automobila jer je često vozila džipove. Sada je sjela u “opasni” „majbah S500“. Toni Bijelić, suprug Dragane Mirković, kao što je već poznato, veliki je zaljubljenik u luksuzne automobile. On je ovlašćeni diler za prodaju “majbaha”.

On i njegova supruga Dragana su istinski ljubitelji ovog četvorotočkaša. U jednom takvom autu su prošle godine imali saobraćajnu nesreću, ali zahvaljujući kvalitetu vozila, Toni i Dragana nisu bili ozbiljnije povrijeđeni.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com