Turističa ponuda Crne Gore predstavljena u Južnoj Koreji - Volim Podgoricu

Turističa ponuda Crne Gore predstavljena u Južnoj Koreji

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena je u Seulu u Južnoj Koreji, u okviru poslovne radionice koju je organizovao slovenački turoperator Happy Tours, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

“Tokom radionice su uspostavljeni kontakti sa turoperatorima sa korejskog tržišta i najavljena bolja posjećenost u narednom periodu koja se zasniva na dobroj avio dostupnosti, većem interesovanju građana Koreje za putovanje u zemlje jugoistočne Evrope, kao i postojanju bezviznog režima sa Crnom Gorom”, naveli su iz NTO.

Oni du dodali da korejsko tržište karakterišu takozvane “multy country” ture, koje obuhvataju posjetu više zemalja u okruženju.

Iz NTO su saopštili da su na radionici učestvovali i predstavnici agencije Monteline iz Budve. Učesnici radionice bili su i predstavnici turističkih organizacija Srbije, Slovenije, Dubrovnika, kao predstavnici Bosne i Hercegovine(BiH) i Turkish Airlines-a.

Na radionici su učestvovali i najznačajniji turoperatori iz Južne Koreje, među kojima su Hana Tour, Hanjin Travel, Mode Tour Network, Red Cap Tour, Naeil Tour, Lotte Tour Development, Kywon Travel Service, Verygood Leisure, KRT, Web tour, Yellow Baloon Travel, Interpark, Darum Tour i Condor Tour.

(Rtcg)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com