JELENINO UBISTVO ISPLANIRANO PRIJE 2 MESECA: Monstrum imao pomagača! - Volim Podgoricu

JELENINO UBISTVO ISPLANIRANO PRIJE 2 MESECA: Monstrum imao pomagača!

Ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče brižljivo je planirano najmanje dva mjeseca, saznaje Kurir iz izvora bliskog istrazi. Takođe saznajemo da će cela porodica Marjanović ove nedelje biti ponovo odvedena na ispitivanje u policiju, kao i na poligraf.

– Ubica je imao najmanje jednog pomagača i oni su se detaljno spremali za ovaj stravičan zločin.

Na osnovu dosadašnje istrage očigledno je da su tragovi brižljivo uklanjani, da su znali navike i kretanje žrtve. I dalje se tačno ne zna gde je i kad ona ubijena, jer je očigledno da je tijelo kasnije odnijeto i bačeno u kanal – kaže sagovornik blizak istrazi.

2 komentara

  1. It is very rare these days to find sites that provide information someone is watching for. I am glad to see that your site share valued information that can help to many readers. nice one and keep writing!

  2. Hi. Cool article. There’s a problem with the site in chrome, and you might want to check this… The browser is the marketplace chief and a big component of other folks will miss your excellent writing due to this problem. I like your Post and I am recommend it for a Site Award.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com