Socijaldemokrate: Na kojoj planeti živi poslanik Krivokapić? - Volim Podgoricu

Socijaldemokrate: Na kojoj planeti živi poslanik Krivokapić?

Poslanik Krivokapić se još uvijek nije oporavio od izbornog debakla svoje partije u Tivtu, pa bunovan i izbezumljen, nastavlja da obmanjuje i izmišlja, i da po ko zna koji put javnost podsjeća da je toliko “obolio od značaja”, saopštile su Socijaldemokrate Crne Gore.

Oni su reagovali na današnj izjavu predsjednika Skupštine Ranka Krivokapića koji je ranije danas rekao da ne mora da znači da će biti smijenjen sa funkcije.

“Jedin još Krivokapić ne vidi da je postao grobar SDP-a, a da su mu sinoć Tivćani, u njegovom inače najvećem uporištu, poručili da je ostao i bez partije i bez birača. U imaginarnom svijetu u kojem očigledno živi poslanik Krivokapić, njegova partija je postigla odličan rezultat u Tivtu, najjača je u Crnoj Gori, a on je doživotni predsjednik parlamenta. Zato se s pravom pitamo – Na kojoj planeti živi poslanik Krivokapić?”, navode u svom saopštenju Socijaldemokrate.

U reagovanju se dodaje i da ”iako je crnogorska javnost taman pomislila da je sezona komedija na crnogorskoj političkoj sceni završena, i da će građanima biti ponuđena ozbiljnija politička štiva od pojedinih novopečenih opozicionih “za malo lidera”, ipak se sezona uveseljavanja nastavlja, a komedija prelazi u tragediju”.

“Opet se pojavio ‘”važno-nevažan primjerak političke vrste u nestajanju”, odjeven u odijelo sa lažnim evropskim i evroatlantskim etiketama koje sam sebi prišiva, kao i da je još jednom podsjetio da njegova ostavka, i specijalno za njega pravljena stolica, očigledno nemaju demokratsku cijenu”, kazale su Socijaldemokrate.

Očekivanja Socijaldemokrata su bila, kako ističu, da će zbog izborne blamaže u Tivtu, sa još par tapkatora po ramenu, sačuvati iole dostojanstva i utihuti, a ne da će se ponovo drznuti da nešto javnosti saopšti, a pritom ne znajući da javnost odavno ne interesuju njegova političko-pravna naglabanja.

„Možda ćemo u danima koji dolaze od pogubljenog i do nogu potučenog poslanika Krivokapića čuti i da su 4 mandata Socijaldemokrata Crne Gore manje od dva njegove partije u nestajanju, možda i objašnjenje da je odlično to što u svojoj glavnoj bazi ima gotovo duplo manje birača od Socijaldemokrata Crne Gore koji su svoj prvi Kongres imali samo tri mjeseca prije lokalnih izbora, ili pak da je sjajno to što mu je za rukom pošla alhemija da sa pozicije vlasti na narednim izborima izgubiti samo pola članstva. Prećutaće namjerno „svjetski lider“ poslanik Krivokapić da ni ova polovina nije njegova, nego njegovog mentora Lekića, i gospode Rakčevića i Bečića koji očigledno nijesu bojkotovali izbore nego glasali za svoga političkog ljubimca.“, poručile su Socijaldemokrate.

Na kraju saopštenja iz SD-a pitaju “da li ima još takvih nedobronamjernih građanki i građana u Crnoj Gori koji se usuđuju da pomisle da poslanik Krivokapić treba da podnese ostavku? Osim tog pitanja, važno im je i da li su oni svjesni kakav bi bio to gubitak za svjetsku demokratiju, za Parlamentarnu skupštinu Savjeta Evrope- iz koje je inače jedini u istoriji predsjednik koji je bio najuren nakon samo jedne godine mandata, jer im je i manje trebalo da ga upoznaju”.

”Da ne pominjemo blisko-istočnu krizu i odnose između Rusije i Ukrajine, i kako bi to Evropu i svijet vratilo vjekovima unazad – na početak priče o građenju demokratije.“, zaključuju u svom saopštenju Socijaldemokrate.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com