MAROVIĆ ODBIO NAGODBU: Nema šta da PRIZNA! - Volim Podgoricu

MAROVIĆ ODBIO NAGODBU: Nema šta da PRIZNA!

Budvanin Dragan Marović odbio je da ponudu Specijalnog tužilaštva da potpiše sporazum o priznanju krivice za predmete TQ Plaza i platoa na plaži Jaz, kao i za afere “Kopirajt”, “Propertis investment”, “Bulevar”, “Krapina” i “Otpadne vode”, saznaju Dnevne novine.

Marović je, prema saznanju DN, odbio potpisivanje ovog sporazuma jer se ne osjeća krivim za bilo koji navedeni predmet, tako da nema šta ni da prizna. Marović je Specijalnom tužiocu ponovio da nije član bilo kakve kriminalne organizacije i da nije radio ništa što je u suprotnosti sa Zakonom, jer kao sekretar Sekretarijata za urbanizam i komunalne poslove nije ni mogao donositi odluke o spornim investicijama.

Marović je uhapšen 13. avgusta prošle godine, zbog sumnje da je učestvovao u sumnjivim poslovima izgradnj e tržnog centra TQ Plaza i platoa na plaži Jaz. Nakon isteka od šest mjeseci on je pušten iz pritvora, ali na izlazu iz zatvora su ga sačekali inspektori Odsjeka za suzbijanje organizovanog kriminala, koji su ga opet uhapsili po nalogu specijalnog tužioca Saše Čađenovića koji ga sumnjiči da je, sa bratom Svetozarom Marovićem i još desetak Budvana, oštetio budžet Budve za nekoliko desetina miliona eura u slučajevima u objedinjenom predmetu za afere “Kopirajt”, “Propertis investment”, “Bulevar”, “Krapina” i “Otpadne vode”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com