Obračun u Kolašinu: Milošević me držao dok su me Grujići tukli! - Volim Podgoricu

Obračun u Kolašinu: Milošević me držao dok su me Grujići tukli!

Potpredsjednik opštine Kolašin Đuro Milošević upao je u ponedjeljak sa još dva svoja pomagača Ratkom Grujićem i njegovim sinom Sretenom u kuću bivšeg radnika lokalne uprave Noja Mulevića, gdje su ga fizički napali i nanijeli mu tjelesne povrede. Ovo tvrdi Mulević i kaže da je nakon nekoliko sati od ukazane ljekarske pomoći zbog pogoršanja stanja hitno prebačen u KC, jer je nedavno operisao aortu i jedva ostao živ.

Mulević je slučaj prijavio policiji. Ispričao je kako se sve dogodilo.

– Oko četri sata popodne,  dok sam odmarao,  Sreten Grujić je došao ispod mog prozora  tražeći da razgovara sa mnom, tada je ušao u kuću, optužujući me kako ga ogovaram.  U tom trenutku ulaze njegov otac Ratko i Milošević. Tada su se u sred moje kuće ohrabrili i počeli da me udaraju. Pokušao sam da se branim, ali mi je tom prilikom Milošević držao ruke dok su me ova dvojica tukli. Dobio sam ko zna koliko udaraca u glavu,arkada mi je pukla i odmah su mi se po licu pojavili podlivi, pet konaca su mi ušili na arkadi – tvrdi Mulević.

Po tvrdnjama Mulevića napadači su biliu alkoholisanom stanju.

– Sumnjam da je pozadina ovog upada u moju kuću i pismo  specijalnom tužiocu Katniću u kome sam direktno imenovao Miloševića i Miliju Rovčanina zbog pronevjere novca FK Gorštak , čiji je predsjednik Milošević, i Tanju Grujić, takođe za pronevjeru novca u prethodnom sastavu opštinskog sindikata, gdje su svi troje odbornici OO SNP  i koji su zaposleni u lokalnoj upravi – kazao je Mulević.

Milošević i Grujići demantuju tvrdnje Mulevića. Milošević je medijima rekao da je Mulević sam pozvao mlađeg Grujića da uđe u kuću. S obzirom da su se pribojavali fizičkog konflikta, kaže Milošević, zajedno sa starijim Grujićem je krenuo da to spriječi.

-Stajali smo na dno strmih strepenica, koje vode u Mulevićevu kuću. On je udario Sretena i obojica su se skotrljali niz stepenice. Nijesam dolazio u kontakt s Mulevićem, kao ni Ratko, već smo ih razdvojili i odvojili Sretena – kaže Milošević. Obojica Grujića su ispričali istu verziju kao i Milošević. Mlađi Grujić kaže da ima povredu na licu od udarca koji mu je zadao Mulević.

(Kodex.Me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com