Pljevlja: Počinje gradnja Doma za stare - Volim Podgoricu

Pljevlja: Počinje gradnja Doma za stare

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević, direktor Direkcije javnih radova Milan Martinović, izvršni direktor „LD Gradnje“ Desimir Radulović i izvršni direktor Republički zavod za urbanizam i projektovanje Podgoric,a Petar Korać, potpisali su danas ugovor o izgradnji i vršenju usluga nadzora nad izvođenjem radova za potrebe Doma za stara lica u Pljevljima.

“Ukupna vrijednost projekta je 2.697.469.19 eura, a sredstva su obezbijeđena od strane Skupštine donatora Regionalnog stambenog projekta za potrebe zbrinjavanja najugroženijih raseljenih i interno raseljenih lica”, stoji u saopštenju.

Ministarstvo rada i socijanog staranja u saradnji sa predstavnicima Regionalnog stambenog projekta nastavlja dobru praksu realizacije projekata koji će doprinijeti rješavanje egzistencijalnih, socijalnih, društvenih, zdravstvenih i drugih potreba starih i ugroženih lica.

Potpisivanju projekta prisustvovali su predsjednik opštine Pljevlja Mirko Đačić i članovi Koordinacionog odbora za praćenje implementacije sprovođenja Strategije za trajno rješavanje pitanja raseljenih i interno raseljenih lica.

(Kodex.Me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com