Potpredsjednik opštine upao u kuću radnika, pa ga PRETUKAO! - Volim Podgoricu

Potpredsjednik opštine upao u kuću radnika, pa ga PRETUKAO!

Potpredsjednik opštine Kolašin Đuro Milošević sumnjiči se da je izazvao težak incident tako što je, zajedno sa Pajom Grujićem i njegovim sinom Sretenom Grujićem, upao u kuću bivšeg radnika lokalne uprave Noja Mulevića, gdje su ga fizički napali.

To je u razgovoru za DN kazao Mulević, koji je nakon ukazane ljekarske pomoći zbog pogoršanja stanja hitno prebačen u KCCG, jer je nedavno imao tešku operaciju aorte.

Mulević je slučaj prijavio policiji, ali, kako je kazao, Milošević nije ušao u policijsku zabilješku, pa će porodica, kako je najavio, podnijeti prijave i protiv kolašinske policije. Odmah nakon ukazane pomoći Mulević je novinarima objasnio da se sa pomenutima nije politički slagao iako je pripadnik SNP, čiji je lider Milošević, te da je napad na njega, kako tvrdi, bio čisto političko neslaganje zbog situacije u kojoj se nalaze radnici Opštine.

“U ponedjeljak, oko četri sata po podne dok sam odmarao Sreten Grujić je došao ispod mog prozora tražeći da razgovara sa mnom, tada je ušao u kuću, optužujući me kako ga ogovaram. U tom trenutku su ušli njegov otac Pajo i Milošević i počeli su da me udaraju. Pokušao sam da se branim, ali mi je tom prilikom Milošević držao ruke, dok su me ova dvojica tukla. Dobio sam ko zna koliko udaraca u glavu, arkada mi je pukla i odmah su mi se po licu pojavili podlivi, pet konaca su mi ušili na arkadi. Otišao sam odmah onako u policiju i sve to prijavio, a zatim su me iz policije odvezli u kolašinsku hitnu službu da mi ukažu pomoć. Kad sam izlazio iz kuće, prijetili su mi na ulici ukoliko ih prijavim da će me ubiti, psujući mi majku”, opisao je Mulević ovaj incident lokalnog čelnika.

Po tvrdnjama Mulevića, napadači su bili u alkoholisanom stanju, a nakon što ih je prijavio, u stanici policije zadržan je samo mlađi Grujić, dok su stariji Grujić i Milošević pušteni, nakon čega su u Miloševićevom lokalu, koji se nalazi do samog ulaza Mulevićeve kuće, nastavili sa “pijankom” proslavljajući što su ga pretukli.

“Čitava moja porodica je uvijek glasala SNP i svi smo članovi ove partije. To što se ja ne slažem sa potezima Miloševića, odnosno politikom koju sad vodi doprinijelo je ovom dešavanju, pa evo kako je on zahvalio i meni i mojoj porodici na tom članstvu. Sumnjam da je pozadina ovog upada u moju kuću i pismo specijalnom tužiocu Katniću, u kojem sam direktno imenovao Miloševića i Miliju Rovčanina zbog pronevjere novca FK Gorštak, čiji je predsjednik Milošević, i Tanju Grujić takođe za pronevjeru novca u prethodnom sastavu opštinskog sindikata, svi troje su odbornici OO SNP i zaposleni su u lokalnoj upravi”, kazao je Mulević.

Dnevne novine saznaju da je Milošević saslušan juče u policiji, a da je Mulević preksinoć podnio prijavu koju je naknadno dopunio. Nezvanično, u prvoj prijavi on je naveo da je Milošević bio svjedok incidenta, ali je potom naknadno dopunio i ustvrdio da je i ovaj funkcioner učestvovao u napadu na njega. Na osnovu prve prijave, osnovni tužilac u Kolašinu je kvalifikovao incident kao prekršaj, ali kada je ona dopunjena, on se ipak odlučio da Miloševića i dvojicu Grujića krivično goni.

1 komentar

  1. What your declaring is fully true. I know that everyone need to say the very same matter, but I just assume that you put it in a way that everybody can recognize. I also appreciate the images you place in the following. They match so properly with what youre making an attempt to say. Im positive youll get to so a lot of people today with what youve received to say.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com