Poslednje proročanstvo stradalog astrologa Zlatka Zlatkovića: Zemljotresi, vrućine, raspad EU… - Volim Podgoricu

Poslednje proročanstvo stradalog astrologa Zlatka Zlatkovića: Zemljotresi, vrućine, raspad EU…

Osim kraja, kako je rekao, tridesetogodišnje loše karme, Zlatković je „predvidio“ i višestruko osvajanje medalja naših sportista na predstojećoj Olimpijadi

Prije samo nekoliko mjeseci astrolog Zlatko Zlatković (54) koji je danas nastradao u saobraćajnoj nesreći, dao je intervju za “Telegraf” u kom je iznio svoje astrološke prognoze o tome šta nas očekuje u ovoj godini.

Osim kraja, kako je rekao, tridesetogodišnje loše karme, koja nas je iscrpjela na svaki način, Zlatković je “predvidio” i višestruko osvajanje medalja srpskih sportista, na predstojećoj Olimpijadi.

Zlatković je, međutim, “vidio u zvijezdama” i zemljotrese, kao i jako toplo ljeto, možda i najtoplije u istoriji Srbije.

Kad je riječ o izborima, rekao je da će najvjerovatnije biti održani na proljeće, i da se posle njih neće promijeniti vlast, ali da će u prosvjeti i zdravstvu krenuti na bolje.

U vezi svjetskih dešavanja, Zlatko je najavio da će doći do eskalacije sukoba sa Islamskom državom, ali i masovnih ubistava širom Amerike.

Kako je objasnio, po planetama se u aprilu vidi pokušaj atentata na ruskog predsjednika Vladimira Putina, dok će, u junu, neko navodno probati da ubije i Baraka Obamu.

Najpoznatiji srpski astrolog ukazao je i da se bliži kraj EU, iz koje će Velika Britanija ubrzo istupiti, dok će u Grčkoj biti sve gore.

On je najavio i vremenske neprilike širom svijeta, naglašavujući da će globalno otopljavanje dobiti na snazi.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com