ČOVJEK SA ŠTAPOM KOJI JE OBORIO ZORANOV ALIBI: Nisam vidio Jeleninog muža na nasipu - Volim Podgoricu

ČOVJEK SA ŠTAPOM KOJI JE OBORIO ZORANOV ALIBI: Nisam vidio Jeleninog muža na nasipu

Za Jelenu kobna subota, Kanisu je bio uobičajeni dan, koji ni po čemu specijalnom nije zapamtio.

– Te subote bio sam u Borči, u prodavnici. Vratio sam se autobusom na liniji 104 i izašao na poslednjoj stanici, kod stadiona u Crvenki – kaže Kanis Veselinović (64), zvani Buca.

– Sa stanice sam krenuo peške kući. Išao sam uobičajenom rutom, pored nasipa, preko mostića. Krećem se sporije pomoću štapa jer sam imao prelom leve cevanice, a kost mi nije dobro zarasla, pa mi se noge brzo umaraju i naduvaju. Gledao sam u zemlju, i nisam video nikoga – tvrdi Kanis.

On, međutim, ne može da precizira u koje vreme je prolazio pored nasipa, osim da je bilo predveče.

– Ne znam koliko je bilo sati. Sat, kao što vidite nemam, a ni mobilni telefon ne nosim jer mi je nekoliko puta upadao u vodu. A nemam razloga ni da znam koliko je sati jer nikuda ne žurim – objašnjava Buca, koji je vest o ubistvu pevačice čuo tek posle nekoliko dana i to na televiziji.

On i komšija u čijem smo ga dvorištu zatekli, iznenadili su se kada im je rečeno gde je nađeno telo ubijene pevačice jer su mislili da je to na sasvim drugom mestu, pored rampe za šljunkaru.

Kanisa, koga u Crvenki i u vikend naselju gde živi i kako kaže “čuva čamce”, poznaju kao Bucu ili Sarajliju, policija je pre nekoliko dana ispitivala o toj suboti, a bio je i na poligrafskom ispitivanju.

 I inspektorima sam rekao što i vama, da te subote nikoga nisam video! A bilo mi je veoma neugodno na poligrafu… Svašta vam prođe kroz misli kada sednete na tu stolicu – kaže Kanis, za koga je i poligraf potvrdio da priča istinu, prenosi Blic.

U naselju Crvenka, nadomak koga je nađeno telo ubijene pevačice, i juče su bili inspektori koji su češljali teren, a prema tvrdnji meštana neke su odveli ponovo na saslušanje, iako su pre desetak dana dali izjavu.

(Kurir)

2 komentara

  1. Thank you designed for ad the following, It’s quickly what precisely As i seemed to be looking for for the purpose of upon yahoo. I’d quite a lot reasonably pick up viewpoints at a individual, a bit when compared with a business web page, that’s the reason I really like web logs for that reason a lot. Bless you!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com