Kod nas i to moguće: Policija NAPADNUTA usred ZGRADE POLICIJE! - Volim Podgoricu

Kod nas i to moguće: Policija NAPADNUTA usred ZGRADE POLICIJE!

Ulcinjsko tužilastvo istražuje kako je došlo do incidenta kada su braća Martin i Mario Markić najprije prijetili, a potom i fizički pokušali da se obračunaju sa saobraćajcima Rafetom Hakanjinom i Dušanom Vuksanovićem usred zgrade policije.

Oni se sumnjiče da su u subotu u ranim jutarnjim satima počinili krivično djelo – napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

“Vijestima” je u tužilaštvu saopšteno da nije bilo osnova za određivanje pritvora, tako da će se braća u postupku koji je u toku braniti sa slobode.

“M. M. je u subotu pobjegao saobraćajnoj patroli koja ga je zaustavila u centru grada, u blizini pijace. Nakon što je policija ipak uspjela da ga privede, u stanicu policije došao je i njegov brat M.M. Tada je počeo verbalni sukob koji se završio i fizičkim napadom na saobraćajce. Protiv braće podnijete su krivične prijave, a slučaj je u fazi izviđaja, tako da sada ne možemo otkriti više detalja”, odgovorili su iz tužilaštva na pitanja “Vijesti”.

Inspektori su izuzeli snimke sa kamera marketa Idea i iz ispostave policije, i oni su trenutno u tužilaštvu.

Izvor “Vijesti” iz policije kazao je da je i Markić automobilom povrijedio policajca u spektakularnom bjekstvu koje su zabilježile kamere Idee. Nedugo potom on je uhapšen u blizini Građekomerca.

“U sprečavanju većeg incidenta u stanici policije, korišten je i biber sprej”, kazao je on.

Loro Markić: Mene ganjaju, sinovi su kolateralna šteta

Otac osumnjičenih, poznati ulcinjski advokat Loro Markić kazao je da je u toku hajka “pojedinih ljudi” na njega i da su mu sinovi u samo kolateralna šteta u tom slučaju.

“Nije istina da su moji sinovi vrijeđali i fizički napadali policajce. U pitanju je klasična zavjera, koja ne traje od juče”, kazao je Markić, koji je i član Sudskog savjeta.

Potvrdio je da je u stanici policije protiv njegovih sinova upotrijebljen biber sprej.

“Istina mora izaći na vidjelo”, kazao je, navodeći da je starijem sinu sugerisao da ne izlazi iz automobila kada ga je zaustavila policija.

“Znao sam da je sve protiv mene, a ne sinova”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com