DRAMATIČNO SPASAVANJE U PODGORICI: Šarplaninac je UPAO U BUNAR, onda su stigli SPASIOCI! (FOTO) - Volim Podgoricu

DRAMATIČNO SPASAVANJE U PODGORICI: Šarplaninac je UPAO U BUNAR, onda su stigli SPASIOCI! (FOTO)

Prava drama odigrala se danas u jednom podgoričkom bunaru! Neoprezni šarplaninac je upao u bunar, a vlasnik je, ne znajući kako da mu pomogne, pozvao podgoričku Službu zaštite i spasavanja!  Inače, vlasnik psa je, kako nam je potvrđeno, novinar i voditelj na TV Crne Gore, Saša Radović.

Čim su dobili poziv, krenuli su u akciju i kada su stigli, pas je već bi na izmaku snaga.

-Trebalo je neko od njih da se spusti u bunar i veže psa, ali to nisu mogli da urade jer je bunar veoma uzak. Onda su napravili omče, navukli ih na iscrpljenu životinju i izvukli je napolje.

-Pas je bio toliko iscrpljen da nije mogao da stoji na nogama. Sva sreća da su spasioci odmah stigli, kaže sagovornik Portala “Volim Podgoricu”.  U spasavanju su učestvovali Goran Knežević, Saša Dragojević i Milivoje Lopičić.

spasilac-bunar

passsss

2 komentara

  1. The video card (often referred to as the GPU) is one more significant element in any gaming rig, as it handles just about all of the graphics for your online games. A person of the difficulties with movie cards – especially the middle and low conclusion ones – is that they tend to turn out to be obsolete quicker than the other elements of a gaming computer system. Usually, getting a substantial stop video card when you’re upgrading or constructing your gaming rig is vital as it gives you breathing area in advance of it is time to upgrade once more.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com