JELENINO UBISTVO NARUČENO: Sumnja se na nekog iz najbližeg okruženja! - Volim Podgoricu

JELENINO UBISTVO NARUČENO: Sumnja se na nekog iz najbližeg okruženja!

Postoje ozbiljne indicije da je ubistvo pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović iz Borče naručeno. Sumnjamo da je likvidaciju tražio neko veoma blizak njoj, a da je ubica profesionalac – kaže za Kurir izvor blizak istrazi.

Naš sagovornik tvrdi da se do ovog zaključka došlo na osnovu novih saznanja i dokaza iz dosadašnje istrage.

– Već tri nedjelje policija radi danonoćno na ovom slučaju. Saslušano je više desetina ljudi, a posebna pažnja bila je usmjerena na članove njene porodice. Međutim, uvijek nam je nedostajao taj krunski dokaz kako bi naše sumnje bile potvrđene – kaže izvor iz istrage i dodaje:
– I dalje vjerujemo da je u ovom zločinu učestvovao neko veoma blizak njoj. Sasvim je moguće da je taj naručio ubistvo, koje je izvršio profesionalac, ali da u tom trenutku nije bio na mjestu zločina. Za to nemamo konkretne dokaze.

Izvor Kurira potvrdio je ranija saznanja da je zločin bio dugo i brižljivo spreman.
– Priprema je trajala najmanje dva meseca. Ubica i organizatori znali su navike i kretanje žrtve i tako su vjerovatno osmislili plan koji bi policiju odveo na pogrešan trag i otežao istragu. Zato je moguće da su organizatori naveli Jelenu da dođe do mesta planiranog napada, ili je ubica znao njeno svakodnevno kretanje i sačekao ju je kad se najmanja nadala. Nasip kod Borče bio je jedno od mesta koja je Jelena redovno posjećivala, jer je išla na rekreaciju, i to su mnogi znali. Ubica ju je vjerovatno pratio i javljeno mu je kada da krene u napad – kaže naš izvor.

Policija je u posljednja 24 sata dobila još nekoliko važnih informacija vezanih za ubistvo pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović, pa se obruč oko zločinca sve više steže.
– Sve više nas zovu mještani. Ovaj zločin izazvao je ogromnu medijsku pažnju, pa su se mnogi prisetili tog kobnog 2. aprila. Istina je da ima neozbiljnih i neprovporenih informacija, ali ima i onih koje mogu da posluže u daljoj istrazi – tvrdi sagovornik Kurira.

2 komentara

  1. The the next occasion Someone said a blog, I really hope who’s doesnt disappoint me about this blog. After all, I know it was my choice to read, but I just thought youd have some thing intriguing to talk about. All I hear is really a number of whining about something you could fix in case you werent too busy seeking attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com