CG FUTSAL: U rezultatskoj klackalici TITOGRAD imao više sreće! - Volim Podgoricu

CG FUTSAL: U rezultatskoj klackalici TITOGRAD imao više sreće!

Nakon početnog vođstva od 0-2, Titograd se “kockao” pa ipak stigao do 5-5

KF “VOJSKA CRNE GORE – “KF “TITOGRAD” 5-5 (1-2)
STRIJELCI:
0-1 Zoran Barović 1’
0-2 Dejan Miličić 14’
1-2 Igor Pejović 17’
2-2 Vukoman Gagović 24’
3-2 Igor Pejović 24’
4-2 Igor Pejović 29’
5-2 Ivan Jakšić 30’
5-3 Darko Bojanović 31’
5-4 Milovan Drašković 32’
5-5 Milovan Drašković 34’
sudije-futsal-matija
Veliki derbi 19.kola prve Crnogorske fusal lige završen je bez pobjednika. Meč koji je obilovao mnoštvom prekršaja, ali jednom sportskom i fer borbom, ipak je , kada se sve sumira, zadovoljio prisutnih 200 gledalaca u Danilovgradu.
Već u prvom minutu “Titograđani” su poveli preko Zorana Barovića. U međuvremenu, igra između dva gola sa dosta prekršaja i “jače” igre na igrača. U 14. minutu “Titograd” dolazi iznenađujuće do 0-2, ovog puta strijelac za goste bio je mlađani Dejan Miličić. Samo tri minuta kasnije odlična akcija “Vojske” za 1-2, strijelac Igor Pejović, a to je bio rezultat prvih 20 minuta igre.
futsal
U drugom poluvremenu totalni “reset” “vojnika”, pa su se golovi ređali kao na traci, 24. minut Gagović Vukoman donosi izjednačenje,samo što se krenulo sa centra, “ošamućeni” gosti primaju još jedan ekspresni gol i već je na semaforu 3-2, stijelac opet odlični Igor Pejović, koji je grogiranog protivnika još jednom matirao  u 29. minutu za 4-2.
Igrao se 30. minut, akciju je poveo “Titograd”, pokušao je petom mladi MIličić da proigra svog saigrača Draškovića, ali srčani borac i prekaljeni golma domaćih Željko Drobnjak, se bacio na loptu, primio udarac u lice, odmah rukom bacio loptu za kontru, sudije nisu prekidale akciju, Nikola Radulović istrčao kontru sa lijeve strane, asistirao Jakšiću i na semaforu stoji nevjerovatnih i iznenađujućih 5-2.
Kada su svi mislili da “titograđanima” nema spasa, i da prvo mjesto preuzima “Cezar” ili “Agama”, nastupa trener i igrač gostiju, fantastični Zoran Milašević, koji igra 5 igrača i golmana, kreće sa tri asistencije prvo 31. pa 32. i na kraju 34. minut za krajnji rezulatat 5-5. Na samom kraju, na deset sekundi do kraja, sjevnula je “haubica” Marka Bajčetića, koja je prevarila golmana domaćih Drobnjaka, ali na sreću po Danilovgrađane, lopta je udarila u prečku, pala ispred gol linije a zvuk sirene, je poručio “dosta za danas”.
Nevjerovatan povratak ekpie iz Podgorice, ali ovaj meč je potvrddio da se u Crnoj gori ove godine igra najbolji futsal, i da ovaj sport ide uzlaznom putanjom.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com