Crnogorci UHAPŠENI u Italiji: Švercovali drogu? - Volim Podgoricu

Crnogorci UHAPŠENI u Italiji: Švercovali drogu?

Italijanska policija uhapsila je juče tokom rutinske kontole u saobraćaju, nadomak grada Leće, crnogorske državljane Ibrahima Saljaja (30) i Valentinu Krušević (30) zbog sumnje da su u svom vozilu švercovali veću količinu marihuane.

Prema navodima italijanskog portala “Lecce-news” policijski odsjek za sprečavanje krijumčarenja droge, već nekoliko dana kontroliše zonu nazvanu Porta Rudia koja se nalazi nadomak grade Leće, u kojoj se prema operativnim podacima često obavlja primopredaje droge.

Takođe, mještani su često prijavljivali policiji da je to stecište narkomana i dilera tako da je ta zona bila posljednjih dana pod prismotrom. Tako su policajci prilikom obilaska ove zone primjetili vozilo “fiat punto” koji je bio parkiran ispred jedne fabrike duvana.

“U vozilu su bile dvije osobe, Ibrahim Šaljaja i Valentina Krušević, koja je poznata policiji od ranije. Prilikom razgovara sa policijom Ibrahim je djelovao prilično nervozno što je navelo policajce da posumnjaju da nešto kriju. Uslijedio je zatim pretres stvari koje su imali kod sebe i vozila. U torbi koju je nosila Krušević pronađena je plastična providna kesa u kojoj je bilo 1.380 grama marihuane. Oboje su zatim privedeni u policiju sa optužbom za dilovanje droge”, navodi se u članku italijanskog portala i dodaje da se radi o Romima koji već neko vrijeme žive u obližnjem kampu koji se zove “Panareo”.

(Dnevne novine)

2 komentara

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this just before. So nice to seek out somebody by original applying for grants this subject. realy i appreciate you for starting this up. this site can be something that is needed over the internet, a person with a bit of originality. beneficial task for bringing new things towards world wide web!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com