CG FUTSAL: U Podgorici “BRAVE HEART” ili “CRVENA RAPSODIJA”? - Volim Podgoricu

CG FUTSAL: U Podgorici “BRAVE HEART” ili “CRVENA RAPSODIJA”?

Kako sada stvari stoje, dva najinteresantnija duela u 20. kolu su u Podgorici i Nikšiću.

Na tri kola do kraja regularnog dijela takmičenja u PFL Crne Gore, imamo šest utakmica, ali i dva prava derbija. Predstavljamo vam parove i komentar prije utakmica.

AGAMA – TIVAT

Sva je prilika da ćemo gledati odličan futsal, sa dobrom taktikom, a saznačemo je li “Agama umorna” ili “Tivat” otriježnjen od silnih poraza?Prednost je na strani “Agame” i po iskustvu, a i po “vijeku trajanja” u ligi. Problem “Agame” je kratka klupa, obično samo dva igrača na klupi u gostujućim mečevima.

MIRABILE MODA – CEZAR

Ovo će biti još jedan, odličan meč, po svim parametrima. “Mirabile Moda”, je poznata kao ekipa koja najbolje igra kada joj “ne treba”, sa mnoštvo iskusnih igrača, ali sa mnogo manje trčanja u igri, što se “Cezara” tiče, jako dobra ekipa, trče više nego ijedna ekipa u ligi, imaju u svojim redovima najboljeg igača futsala ove sezone, Dragana Jakovljavića, ali se pomalo osjeća nervoza kod njih, koja im može predstavljati problem, taj “grč” zbog “moranja” osvajanja sva tri boda u ovom duelu, kako bi ostali u trci za jedno od prva četiri mjesta.

BAJO PIVLJANIN – VOJSKA CRNE GORE

“Bajo Pivlajnin” ima 33 boda i na sedmom je mjestu na tabeli, “Vojska” je u prošlom kolu remizirala sa “Titogradom” , iako je imala meč u svojim rukama, no, ako se ponovi igra kao u 19. kolu, jasno je da “Bajo” nema šta da traži, a bez obzira što igraju kod kuće. “Vojnicima” je potreban svaki bod, kako bi zadržali treću poziciju. Trenutno “Vojska” zauzima treće mjesto i ima 37 bodova.

KATARO – JEDINSTVO

“Kataro” će sigurno završiti ovogodišnju epizodu u PFL Crne Gore na poslednjem mjestu, ali iako je polednja ekipa šampionata, zna da ponekad iznenadi i odigra odličan futsal. No kako smo rekli u prethodnim izlaganjima, bjelopoljsko “Jedinstvo” je ekipa koja rijetko zna za poraz, iako izgubi nekada meč, to je na gol razlike, a kada pobjeđuju, onda “deru” i sa po pet golova razlike. Velika šteta po ljubitelje futsala,  što za “Jedinstvo” nema šansi u borbi za play off, ali iduće godine sigurno će se gledati najljepši futsal u Bijelom Polju. Takođe publika u Bijelom Polju je do ove godine bila lider po posjećenosti jednog futsal meča, a ove godine, primat je preuzela Budva sa 100 gledalaca po meču, potom Nikšić sa 50 gledalaca po meču.

TITOGRAD – NIKŠIĆ

Rekli smo i u naslovu, biće povuci potegni u ovom duelu. “Titograd” je remiziro u Danilovgradu, pokazao da je “ranjiv” na nekim pozicijama i u nekim situacijama, “Nikšić” je ekipa koja je ove godine, bila dobra u prvoj polusezoni, potom početkom proljeća pala i na osmo mjesto, a onda su kao “FENIKS”, ustali iz letargije, trener Tadić je znao kako da motiviše momke, i na kraju, “Nikšićani” imaju šansi i prava da se nadaju da mogu osvojiti sva tri boda u ovom meču, jer su na terenu pravi “Brave Heart”. Trenutno imaju 36 bodova, a od mjesta za play off ih dijeli jedan bod. Nikšiću može lijepo “pasti” , eventualni kiks “vojnika” u Nikšiću, pa da preskoče i “Vojsku”.

STUDENTSKI DOM – GORŠTAK

“Studenti” bi trebalo da su favoriti u ovom meču. Em zbog “dugačke klupe”, em što igraju dopadljiv futsal, imaju nekoliko brzanaca u ekipi, a kada imaju raspoloženog Ognjena Šušića, teško ih ko može poremetiti. Za “kolašince” koji su mlada ekipa, i kojoj je prosjek godina 23, ovo može biti prava test utakmica, da vide na čemu su, dokle su, a i da pokažu, da visoka pobjeda protiv “kotorana” nije slučajna… Sve su opcije u igri.

 

2 komentara

  1. Up to now, you require to term of hire an absolute truck or van and will also be removal equipments to valuable items plus check out the new destination. From the long run, which end up with are few things except anxiety moreover stress and anxiety. removals stockport

  2. I think that may be an enchanting aspect, it made me assume a bit. Thank you for sparking my considering cap. Now and again I get such a lot in a rut that I just feel like a record.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com