OVO MORATE ČUTI: Podgoričani Dino i Filip pjevaju kao ANĐELI - Volim Podgoricu

OVO MORATE ČUTI: Podgoričani Dino i Filip pjevaju kao ANĐELI

Podgoričani Dino Ganić i Filip Čabak će vas ostaviti bez daha! Muzika koju prave ovi mladići već je oduševila veliki broj onih koji su ih čuli, a oni su tek – na početku.

Dino ima 18 a Filip 21 godinu, i zajedno već dvije godine čine duo “Krown”.

-Filip se bavi muzikom od svoje sedme godine, pjevanje, klavir i komponovanje, a ja se bavim produkcijom i komponovanjem od svoje 11. godine. Takodje sam i DJ. Zajedno radimo oko dvije godine, ali nismo objavili mnogo materijala jer planiramo EP i album, pa ćemo sve to zajedno objaviti. Moram da napomenem da Filip pjeva,  ispričao je Dino za portal “Volim Podgoricu”.

Njihove radove, kako kaže, podržali su, kako strani, tako i lokalni muzicari: Tanika, Orka, Sivilo, Marija Bozović i mnogi drugi..

-Trenutno online imamo samo dva covera, uzimamo samo lyrics, a muziku i vokale sami radimo – kaže Dino. Ovi talentovani mladići očekuju da njihov prvi EP iziđe krajem maja, a ako želite da ih čujete uživo, 6. maja nastupaju na karnevalu u Budvi od 22:30 do 23:00h.

Poslušajte:

 

https://soundcloud.com/kr-wn/krown-only-4-tonighthttps://soundcloud.com/kr-wn/krown-1-moonyoutube:https://www.youtube.com/watch?v=iiR2ui4K-pkhttps://www.youtube.com/watch?v=NI47KH2-lxg

Krown Facebook stranica OVDJE

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com